21 February 2009

26 ... And still Young *perasan*

Yayy!!! Dah bertambah lagi setahun umur. Lepas ni isi pape form boleh tulis kat ruang umur tu : 26 *saya bangga dah 26 tahun*

It's only a Number kan...

'tunang saya, pe hadiah saya?? ke takde?? sebab kamu mahu balas dendam saya tak bagi hadiah b'day kamu bulan lepas??'
-rasanya sudah lama kita tak tukar-tukar hadiah.. pe lah kamu ni..*dan saya juga*-

Semoga tahun ni akan dilalui dengan penuh selesa. Takde dugaan-dugaan yang mencabar dan mengugat jiwa+minda yg perlu dilalui. Semoga smua impian berjaya digapai *giler klasik ayat dayu guna*

*nak upload gmbar tp pendrive tinggal kat opis la pulak..nyampah*

25 comments:

  1. oo..happy besday...26 still young kan!

    ReplyDelete
  2. happy bufday..
    Allah selamatkan kamu..
    Allah selamatkan kamu..
    Allah selamatkan Hidayu..
    Allah selamatkan kamu...

    Salam ziarah...

    ReplyDelete
  3. wahh!
    happy bufday akak!
    smoga panjang umor and murah rejeki..
    semoga juga perkahwinan akak berjalan dgn lancar :D

    ReplyDelete
  4. ayu+wahidah+hana:

    TQ dear..for the bday wish!!
    26 and still young!!!
    *cuba maintain cute..JOM!!!*

    ReplyDelete
  5. waa..kite sama umor ni..but my besday nov nanti...

    26 mmg nice utk kawen kan... ece... ;P

    ReplyDelete
  6. happy bday dayu!
    may Allah bless you, as always :)

    ReplyDelete
  7. happY 26th birthday dayu...may Allah bless u forever...;o)

    ReplyDelete
  8. untung ader blog..ramai pulak yg rakan2 blog yg wish kan..hehhe my turn will be on monday..anyway happy birthday..kiter ni same umur rupanya..ahaks

    ReplyDelete
  9. to all luvly blogger:

    ramai yang tak sangka sebaya rupanya
    *nampak muda ke tua actually??*

    thanks dear frens..
    rasa best lak ada blog ni
    ramai yg wish dan doakan kita
    *amin!!!*

    luv u all!!

    ReplyDelete
  10. happy birthday dayu!!
    semoga panjang umur & dimurahkan rezeki....

    :)

    ReplyDelete
  11. another year older, another year sexier!

    then again, age is just a number.

    heppi burfday, dayu!

    =)

    ReplyDelete
  12. 誕生日おめでとう. tanjoubi omeideto dayu san.. may happiness always b with u

    ReplyDelete
  13. happy birthday dayu!
    semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

    amin!

    ReplyDelete
  14. wah...ramai februarian rupanya bloggers ni!

    selamat ulangtahun ke-26 dayu!

    semoga Allah selamatkan dayu!

    ReplyDelete
  15. owh... 26 ni kire still remaja lagi...

    REMAJA BANGKA.!! agagagaga

    jgn mara ea cik dayu. happy bday.!! =P

    ReplyDelete
  16. sweet 26'

    aweks 26... still young laa
    bila dah touch 30 baru la terasa mcm tuoooo cikit ;)


    happy bday cik dayu ;D
    semoga termakbul apa yg di impikan..

    ReplyDelete
  17. happy birthday, dayu!
    semoga semuanya berjalan lancar di kala berusia 26 nih.. :)

    ReplyDelete
  18. happy besday weiii.... apa kata ajak cek ekwan jalan2 ke penang sbg adiah besday.... hehhehe untuk datang kenduri aku 7 mac ni...kuang kuang kuang..idea menariknya... :)

    ReplyDelete
  19. aishah + xeea:
    terima kasih banyak2..
    semoga rezeki saya akan terus bertambah dgn pertambahan angka kat umur tu...
    amin!!!

    ezi:
    wooww!! dpt bday wishes dlam bhs jepun
    tq ezi

    chada:
    amin..tq ye dear. same goes to u babe.. u pun baru je 25 kan
    semoga rezeki kita akan terus bertambah

    ReplyDelete
  20. noe:
    tu lah.. i pun mcm tak caya
    ramai sungguh yg celeb bday bulan 2 ni
    meriah lah dunia blog kita ni
    tq for teh wish noe

    liquid:
    remaja bangka???
    pandai ko mengena kan org ye

    kak elly:
    terima kasih akak
    huhu..maka, nikamtilah usia 20 an ini, nanti tak la rasa ralat bila dah cecah 30 kan..

    mira:
    TQ dear..insya allah dgn doa kamu sekalian..semuanya akan berjalan lancar
    amin..

    tengku:
    TQ beb..hehehe, hadiah birthday ke penang ye..nanti lah aku cuba goda2 dia..mana tau berjaya

    ReplyDelete
  21. happy birthday!! ramainya february babes ye :D

    ReplyDelete
  22. sori Sis lmbt wish..hepi bufday Dayu,semuga bhgia dn d pnjangkn umur,murah rezki..x lama lg ucap selamat pengantin baru lak..keh3

    ReplyDelete
  23. happy besday ye cik dayu...
    baru 26 ehh...muda setahun je ngan elly...tak pe2 awal tahun umur 27 dah ada baby...

    ReplyDelete