25 March 2015

Kempen Mengundi Untuk Eisya

Petang Jumaat hari tu, tengah drive.. Ana sms aku, sebab dia kata aku tak baca kat whatsapp. Tengah drive kan, camne nak baca. Akak kan pemandu yang agak berhemah. Tapi handphone tetap kat peha, senang nak capai kalau tetiba berbunyi. Bila baca SMS dari Ana.. Ya Allah, punyalah happy. Rasa nak terlepas stereng. Hahaha..Over. SMS dia bunyi lebih kurang 'Dayu.. Gambar kau terpilih shortlisted Top 30 Contest Scotts!!' Wahh!! Ahkak memang tak sangka. Sebab rasa gambar tu macam out of theme skit. Masa submit tu, dapat submit 100 terawal pun dah happy. Dapat hamper Scotts free. Tapi bila terpilih dalam senarai Top 30 akak adalah sangat gembira. 4 tiket Legoland dah 50% jadik milik akak. Tinggal nak grab lagi 50%.

Alhamdullilah, rezeki tak terduga. * kau gaya macam dah confirm je menang kan Dayu kan

Gambar bertuah yang terpilih. Rezeki Eisya ni. Yelah, selalu sangat bila ajak gi Legoland, aku akan kata 'nanti Cha, tunggu ibu menang tiket free' Agaknya selalu sangat sebut, Allah bagilah peluang nak dapat tiket free tu. Kena usaha sikit lagi untuk betul-betul impian jadik kenyataan.

Untuk melayakkan dapat 4 tiket ke Legoland, kena jadik Top 10 daripada 30 peserta. Dan kaedah kegemaran para penganjur masa kini adalah sistem mengundi dengan meng'Like' gambar di Facebook. Walau rasa macam tak relevan bagi kita yang join contest ni, terimalah kenyataan.. Facebook adalah antara medan sosial terbaik untuk semua business maker ini. Lagipun dia dah bagitau awal-awal, sistem 'Like' akan digunapakai. Rasa sanggup, join. Tak sanggup, tunggulah contest mudah macam Friso tu. Ohh, nanti aku citer pasal Friso pulak. 

Maka, dengan rasa rendah diri tetapi besar hati, aku memohon kerjasama semua. Tolong lah bagi Like kat gambar Eisya ni. Makbulkan lah permintaan dia nak ke Legoland. Nak pergi beli tiket sendiri, memang lambat lah jawabnya. Klik kat link bawah ni:

KLIK KAT SINI


Jutaan terima kasih aku ucpkan andai korang sudi klik Like kat gambar Eisya dengan abah dia kat dalam kolam tu. Nanti lain kali, kalau korang buat kempen mengundi.. Pasti aku balas kembali. Thank you.

Sekian dari Mak yang teruja.

3 comments:

  1. aku over excited beb..tu wasap tgk xbca..terus sms..haha..
    tumpang gembira utk ko..wlpon pic aku tak terpilih..haha..

    ReplyDelete