24 April 2008

wish me luck

I am not in office this morning. I have an interview with Kem. Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT) at Bandar Damansara for post of civil engineer. So, not sure yet whether i will go to office after this or just go straight home. Balik umah terus pun syok gak, but i'm applying for leave today, just keluar atas urusan rasmi je kononnya.

I had been interviewed before on last October, tapi tak berjaya. Who passes the interviewed have report to duty on last February. So maybe, they are going to take for another batch..yelah ngan issue pig farming skrg, KPKT ngan PBT mesti required lots new staff kan...tapi apa perlunya civil engineer kan..nak suruh design tapak kandang tu ke...-pape je-

Tapi as i had agreed to attend the interview..pergi je lah.. Tak prepare apa pun, just baca2 on the issue and some technical on the farming waste management.

~actually i just don't know..does it i really want the post~

6 comments:

  1. gud luck dear. alahai nape xbitau smlm yg dayu nk pi KPKT. kalo tak leh jumpa yun ngan gdiz. we're somewhere around there tau

    ReplyDelete
  2. good luck dayu... all the best ;p
    agak2 tak leh jawap tu sebut la name akak ... hi hi

    ReplyDelete
  3. gd luck yang...semoga sukses

    tenangkan fikiran n relax jer...yg penting jgn gabra kay...

    akak doakan yg terbaik buat dayu...AMIN

    ReplyDelete
  4. yun: lah ye ke? tak tau you berdua kat situ...maybe next time, kalau i got the post..bleh lunch sama.. :)

    kak elly: ye akak..kita tadi balun je..jawab je lah..dr diam kan

    kak ida+kak mieza+mak su: tq for the wish..

    ReplyDelete