24 October 2014

Say Cheese

Ini kegemaran kami anak-beranak. Bila boring-boring dalam kereta, memang ni lah kejenya. Hari tu, sampai ke rumah, bukak bonet kete nak angkut segala beg..Ekwan ajak selfie. Moh lah kita layan.. Elma pun tetiba macam dah paham. Dah tahu apa nak kena buat. Dah tak buat muka blur. Tapi tangan mengelupur nak capai kamera


eh..kenapa kakak sengih lelebih ni??

ohh...ibu sampai senget-senget kepala

ohhh...tengah selfie rupanya. patut abah beriya suruh tengok depan.

 ok..ok... say cheese!!!

Inilah keluarga saya yang suka sangat amik gambar. Lagi-lagi sejak abah saya ada handphone yang 'power' camera depan dia. Senanglah kami nak selfie anak beranak. Dengar-dengar ibu kata dia nak photobook kan gambar selfie kami sekeluarga ni. Biasalah ibu tu, voucher free dia kan menimbun tak guna lagi.

*ni namanya entry kelam-kelibut sebelum gi makan pagi..


2 comments:

  1. sonok la cha dn elma..byk la photobook awak berdua ibu buatkn...hihihi..

    ReplyDelete