15 December 2008

Kami yang Berkursus

Seharian duduk di kerusi yang sama mendengar ustaz2 berceramah, sambil ketawa sampai rasa sakit perut yang amat. Rasa sesak nafas sebab gelak banyak sangat. Selamba je ustaz tu tau..tapi takpe, dari kitaorg tido kan.
Tapi yang tak bestnya, organiser kata parking yang disediakan free, tapi bila tengahari gi kat kete ada lak saman DBKL kat cermin..tapi takpe, organiser settle.

Sesi 'Komunikasi Suami Isteri' sangat memecahkan perut tau. Hahaha, ustaz tu siap bagi tips camne nak dapatkan anak laki/pompuan. *malu jap tau*
Bab-bab dia ajar mandi wajib tu lagi lah, rasa segan yang amat. Tapi yang bestnya, lunch break sangat lama sebab ustazah tu dtg lambat 40min. Maka, tu yang terhasilnya gambar2 kat atas tu.*hahahahah, sempat lagi mengedik kan*

Sijil akan siap Jumaat ni. So lepas ni dah boleh start buat permohonan berkaitan. Ujian HIV pun dah boleh buat as it only valid for 6 month.

-esok bakal meninggalkan tunang kesayangan selama seminggu, nak gi terengganu +kelantan lagi, keje tak habis2 sedangkan nak resign dah-

14 comments:

  1. sonok kan dayu gi kursus nikah. dulu akak pun suka. sbb ustaz2 tu citer ntah haper la mmg kelakar.

    ReplyDelete
  2. ujian HIV bozzo dah buat...kursus je blom....ujian kefahaman minggu dpan...

    ReplyDelete
  3. hehe..
    best kan g kursus kahwin..
    saya bulan depan baru nak aplly segala² nyer + HIV test

    ReplyDelete
  4. ~ tak sabar nak tunggu korang kawin. best jugak baca persiapan bakal2 pengantin nih. amy pun turut teruja. hehehehe...

    dah nak resign pun kena outstation ker? ~

    ReplyDelete
  5. kursus kawin mmg kelako.. diorang membuatkan semangat nak kahwin meluap2..
    hohohoho..

    ReplyDelete
  6. wah kursus kawin dh nih...x lama je lg tuh...tahniah dayu...!!

    ReplyDelete
  7. hye dayu..
    selesai sudah satu bab..
    legakan.. hehehe.. gi kursus kahwin mmg sonokkan.. nurul ni pun if ade peluang rasa nak gi lagi... haha..

    ReplyDelete
  8. em my becoming SIL pun baru buat kursus kawin kt KL..die ckp penat sgt sbb start kul 8 pagi abis kul 8mlmm..kami buat kt sp start kul 8 ke 9 nth..lupa...tp abis kul 5 6 mcm tu..awai kan..hehe..

    ReplyDelete
  9. Sempat lagi berposing ye..

    satu minggu kena tinggal

    cian cik ikwan ye

    ReplyDelete
  10. chuby nye muka die bila pakai tudung
    hihi..
    wah 40minit..bagus!! bagus!!

    ReplyDelete
  11. best kursus ni, esp kalau penceramah dia ok. kursus, hiv, temubual sume dah settle.. tgu nak submit je..:)

    ReplyDelete
  12. haha.
    siap bg tips lg mcm ne nk dpt anak laki or pompuan.

    mesti nest an kusus kawin?

    ReplyDelete