05 December 2008

Sesuatu yang amat Dinantikan

-penantian itu satu penyeksaan tau-
Almost everyday i checked my mailbox *mcm dah setengah giler dah rasa*, tggu surat dari SPA. And finally, it reached me yesterday.
Yay!!! Rasa nak je jerit suka hati depan mailbox tu semalam. Namun masih ada perasaan malu dalam diri, so cancel.

Tarikh lapor diri takde lagi, tapi mengikut rekod2 sebelum ni, selalunya seminggu lepas ni dapat lak surat dari JKR.
Hari ni resign letter PPSPPA telah diprint dan dihantar kepada semua pihak berkaitan. Namun, keje di sini masih melambak-lambak, non-stop. Balik dari cuti raya haji nanti kena gi pantai timur lagi *cepat la masa berlalu, tak sabar dah saya*

10 comments:

  1. tahniah... rezki ALLAH kan.. idup kita telah diatur dengan baik oleh'NYA'... jadi xperlu risau banyak2... smua telah tertulis...

    selamat bercuti juga... ole..

    ReplyDelete
  2. sabar ye dayu..wakakaka
    cam ayu² je la pulak suh org sabar.. kalau diri sendiri tu sure dah terlompat cam beruk..wakakaka

    ReplyDelete
  3. ngape dik tak sabar nak kawin ke?


    kuang kuang kuang

    ReplyDelete
  4. wahhh. tahniah awak! ;) kat tempat kita pun ramai J41 :D next week report kat sini.

    ReplyDelete
  5. baru hari ni sy dpt blog hopping after ber wiks wiks sy keje...huhu...bz la k.dayu....smlam baru las kursus peneylidikan...wajib g 2...nak dpt kan cuti belajo+elaun..heheh...yg penting elaun..hehehhe....jahatnye sy....tahniah dpt keje gomen 2...hoye!hoye!kong hei!kong hei!

    ReplyDelete
  6. waa tahniah ea. =)
    tinggi nye J41. =P

    ReplyDelete
  7. senang ar dayu... awak dah biasa keje ngan JKR kan.. so, tak la rase takot atau janggal lagi... dah confirm etika kerja serta flow dia awak dah tau... tak la macam tempat keje skang yang buat awak tension sangat kan??

    dayu, Semarak Kaseh kat Majidee is the best bridal kat JB skang niih.. make up artist dia nama ZIZIE, which is ex AZ Saloon... dia punye make up sangat cantik tau... cube la try usha..

    :)

    ReplyDelete
  8. wow bestnya..hopefully i kan get same liku u...

    ReplyDelete
  9. salam..
    cik, mintak maaf ganggu.. tanya sket.. surat lapor diri kkr dah sampai?? kalau dah sampai berapa hari lepas surat spa? report duty biler? tumpang tanya yer sebab google search kuar blog awak.. sy pon nunggu report duty nih... tapi scheme mekanikal...

    ReplyDelete