01 September 2015

HELLOGIF by Fotobox

Ini memang awesome!! fotobox yang biasa kita jumpa, biasanya hasilkan gambar je. Tapi HELLOGIF dari Fotobox ni bleh hasilkan video okay. Memang awesome!!

video

Terliuk-liuk akak kat depan kamera tu. Seronok. Lagi-lagi dengan kawan kachik, seronok lah nak beraksi depan kamera tu. Video ni kitaorang amik masa kat event Magnum White Almond. Untuk setiap video, kena snap 4 pose, kemudian dia akan convert to video. Dan paling best, korang boleh dapat video tu immediately thru email. Perggh.. Memang menarik. Boleh terus download dan upload ke Instagram!!

So, kalau korang ada nak buat apa-apa event, kenduri kawin adik ke, birthday party anak ke.. Ke company korang ada nak buat pape event, sangat sesuailah kalau sediakan Fotobox ni. Mesti tetamu korang happy mengedik. Pastu dapat pulak sekeping gambar di majlis korang untuk dijadikan kenangan. Berapa harga dia semua akak tak tahu. Silalah contact mereka sendiri ye.

Untuk makluman lanjut pasal servis HELLOGIF by Fotobox, boleh refer:

Email : ask@whatisfotobox.com

Follow them: 





No comments:

Post a Comment