27 May 2008

Another 4 days

Last Saturday (24/5/08) Kak Iza and his husband dtg JB, jumpa my parent. Saya nak kenal-kenal, sebab 1 Jun nanti Kak Iza tak dapat datang. My mom punya la beriya nak sambut kedatangan derang sampai masak macam-macam.

They passed the ring (risik) kat my parent. My mom bleh lak tanya kat i 'nape macam kecik je, ko nak pakai kat jari mana ni?'

Chaaaiitt!! Dia ingat jari i ni gemuk sangat ke? Pape la mak....

Last Sunday i visited my aunty, Busu at Shah Alam. Lagipun nak amik buffet tray kan. Then Busu tanya nak buat cupcake camne, nak decoration camne..the cake smua.. Semangat terlebih lak makcik i tu. Tapi i just leave everything to her, dah dia nak buat kan free kan, tak kan i nak demand lebih-lebih.

Bulan 6 ni banyak betul wedding nak kena attend. Setiap minggu ada kenduri -pagi ni pun baru dpt satu lagi kad- Semua berpusu-pusu nak kawin tahun ni...

13 comments:

  1. wah bukan main lagi eh, dpt sponsor cup cakes...beshkan, kalo semuanya dpt sponsor. at least budjet kuarkan cikit je...hehehehh

    ReplyDelete
  2. nano dah dpt 10 kad undangan kawen neh..
    hahhaha giler byk.
    cume kad dr dayu je xdpt lg,
    lalallalala~
    :p

    ReplyDelete
  3. wahhhhh lagi 4 hari jer...
    mesti excited kan???
    dah siap prepare semua???

    ReplyDelete
  4. aku lak trasa bahangnya.. kekekke.. anyway.. all the best

    ReplyDelete
  5. dayu~~~

    nak balik jb eh esok? wah wah. dah start cuti. byk bende nak kene uruskan kat umah tu.

    berdebar-debar kot eh? i wish u all the best oke! insyaAllah, sumer pasti akan selamat. :)


    take care :)

    ReplyDelete
  6. haah bln 5 dan 6 ni byk kenduri kawin...

    x lama lg kan ko nak bertunang...kejap je rasa...:D

    ReplyDelete
  7. jaga diri n kesihatan bebaik okeh.
    kasik setel majlis tunang sendiri tu dulu pastu br fikir pasal jemputan kenduri kekawan tu :-)

    ReplyDelete
  8. bz la org tu skang
    hihihi.

    ReplyDelete
  9. ni mesti senyum sokmo sebab tinggal berapa hari lagi dah nak jadi tunangan orang...

    p/s : adik...i can't access to gyena's blog. dia dah invite ai tapi still x boleh masuk lah...

    gyena, why dear? :)

    ReplyDelete
  10. sbb cuti sekolah ramai lah yg kawen
    syiokk lah dayu asyik makan nasik minyak jer

    ReplyDelete
  11. Busu tu hepi tu, excited nak membantu

    ReplyDelete
  12. menghitung hari laa nih ye dayu

    :D

    ReplyDelete