22 May 2008

my TQ tag


:woooh:

My TQ tag is ready!! Dah print and dah tampal pun.
Dayu suka!!


Thank you kepada Pn. Zaleha yang sedekah kan kertas untuk print tag-tag itu -baki print kad kawin dia...huhu-

~hari sabtu ni kak iza nak dtg jumpa my parent~

7 comments:

  1. wahhhhhhh..dup dap dup dap

    ReplyDelete
  2. Hey there..
    I'm selling this lovely cupcakes for RM2.50 a piece, it's home-baked, if you're intrested and planning a small farewell gathering for a friend at your office, a birthday party or even a wedding, I do take big orders and if you want more information, u can call me at my number 012-2987347.
    Check out my blog at..
    http://ezrazlin.blogspot.com/2008/05/cupcakes-theme-happy.html
    tQ for your support..

    Give me your thoughts on the sadness that happens around us at..
    http://ezrazlin.blogspot.com/2008/05/what-did-they-do-wrong.html

    MU WON! Great right..
    give me your comments at
    http://ezrazlin.blogspot.com/2008/05/kings-of-europe.html
    tQ so much!

    ReplyDelete
  3. wahhh ni kira dh mcm nk kenduri kawen je ni. very very the grand ahakz

    ReplyDelete
  4. wah! tarikh dah dekat...

    hish! tak sampai pun kad kat sini..
    gurau jer ngeh 3x

    ReplyDelete
  5. menghitung hariiii
    detik demi detikkk
    la la la la la la

    rase mcm nak nyayi ke ...

    lalalalalalalalal

    ReplyDelete
  6. yun: alah...takde lah grand...simple je. dh alang2 kan, buat je la tag untuk favor bag...

    kak ida: bukan tak nak bagi tp takde...tak nak la tunang pun nak buat kad. kawin nanti pasti kad smpai kat akak

    kak elly: detik demi detik...terasa mcm lambat je...tak sbar ni-statement gedik kan-

    ReplyDelete
  7. wah..ape cerita Pn Zaleha skang??die x nak wat blog ke Dayu?racun sket pemikiran die tu..suh wat blog..hahahaha

    ReplyDelete