07 May 2008

my out-station week

I'm home!! After spent 3 days 2 nites at Terengganu
(dan berjaya men'hitamkan kulit ku yang mmg sedia tak berapa cerah tu)

And this noon, i'm going for another out-station. I'm going to Kuantan for another meeting.
Dayu Penat!!! I'm going to stay at M.S Garden -keje tido hotel je la minggu ni-

Tak sempat la i nak upload gambar, dan cerita about my 'free vacation' kat Terengganu tu, Jumaat la nampak nya baru bleh update.

So frens... I'm really miss to blog tapi tak berkesempatan.
Bell, i tak lupa la penghuni2 blog ni, and Yun (and also other yg kena tag tu). jawab cepat jgn tak jawab. Nanti i semak ur assignment k...

until then frens... got something to do...
*hugs*

11 comments:

  1. Take ur time dayu dear... jgn lupa jg kesihatang (bhs trengganu..) ahaksss..

    ReplyDelete
  2. aloo sayang penant ye..

    walaupun penant jng lupa Buat TAG akak :o)

    ReplyDelete
  3. amboi cam lecture plak siap nak tgk assigement heh... tak siap kene rotan heh...

    ReplyDelete
  4. wah, jalan jalan je. ke terengganu? erni pun gi terengganu aritu. aiseh, kalau tak leh jumpa kan. :)

    ReplyDelete
  5. suka tak bab outstation ni dayu?

    kalau saya...tak suka lah.

    :)

    ReplyDelete
  6. selamat bekerja n jalan2 dayu

    ReplyDelete
  7. syiok dapat cuti2 free kan...

    harus tepek gambo byk2 kan

    ReplyDelete
  8. wow.. penat wo merayau ni.. xpa.. makang puas2..

    ReplyDelete
  9. wahhh !
    manyak syiok wo0oo..
    jalan sane sini aje kijenye,,
    huhu
    eyh turun ktn meyh??
    errr..nk jupe ?
    huhuhu

    ReplyDelete
  10. free2 sila la jwb tag kita ek..hehe

    ReplyDelete
  11. salam whai kawan2 sekalian,

    huhu...iye dayu mmg penat, asyik ke sana ke sini. Baju kat umah pun dah bertambun tak basuh...

    tapi dlm penat tu best gak, jalan2 kan...

    ~byk la claim bulan ni, tapi bulan depan la br dpat nmpk gayanya~

    ReplyDelete