30 May 2008

huhu ~tetiba mcm berdebar lak~

I'm nervous..suddenly...

I'm off until Monday(2 Jun 08)..tu yang lama menyepi... Being home quit early make me busy, semalam seharian packed kerepek, sweets and chocs for guest's favor. Luckily, ada cousin i dtg tolong.

I tak fitting baju lagi, budak tu busy semacam, pasang pelamin je tiap2 hari -musim org kawin kan. takpe lah, i pun busy sebenarnya...ke sana, ke sini ikut my mom menjemput org. Belum lagi ngan hal tepak sirih... I kena prepare tepak sirih untuk Ekwan, luckily neighbour i ada tepak sirih tu. So esok kena la gi carik kapur, gambir ngan pinang sekali.

Abang Izan(Ekwan Bro's) & Family will be in JB by saturday. Derang dtg dulu. Dan malam ni, lepas je keje Ekwan akan ke Pahang, dan bertolak ke JB ngan 2 org adik dia pagi Sabtu, sekali ngan family Kak Era -semoga semua nya selamat smpai-

And my family have to prepare their dinner for that Saturday.. -our pleasure..kata my mom-

Huhu..malam ni nak kena siapkan backdrop tempat nak sarung cincin -ntah pape je jadiknya nanti-

Another 2 days...tiba2 rasa macam berdebar-debar. Camne lah nanti rasanya bila rombongan ekwan smpai kan, mesti lagi berdebar...

~yeah...i got a call from KPKT, i got the job tapi tak tahu nak terima ke tak sebab kontrak gak!

1 comment:

  1. dayuuu cepat la update. nk tgk pics hr bersejarah

    ReplyDelete