12 August 2008

Award dari Bdk Milo

-ni 1st award dapat ni, terharu saya-


Brillante?? Bahasa pe ni? Brilliant lah kot maknanya kan..

Bak kata adik MiloAis itu, entah tang mana yang brilliant nye blog ni. Tapi dah org memberi kita terima je lah dengan hati terbuka kan.

Maka tak mahu la jadik tamak, nak lah share award ni kat blogger2 lain. Nak layangkan award ni kat derang ni la.. Sila la amik ye..

Cik Chokilala
Khay
BiskutRajin

Sape-sape yang rasa nak gak award ni, amik je lah. Kongsi ramai-ramai kan lagi seronok. Baru meriah blogsphere ni.

1 comment:

  1. sy dtg terjah umah ni..tengkiu2 4 da award..heheh

    ReplyDelete