29 August 2008

kami nak balik JB

Weekend ni kami *iaitu Dayu + Ekwan* akan menghabiskan masa di Kg. Melayu Majidi, Johor Bahru. Dan itu adalah umah mak dan ayah Cik Dayu.
-turn uncit lak tersipu-sipu ngadap bakal mak dan ayah mertua-

Mungkin akan gerak around 10 pm malam ni, itu pun kalau Ekwan boleh siap lah. Dia nak basuh baju dulu katanya. Mak pun dah call tanya balik kul bape semua..*tak sabar ke tunggu kepulangan bakal menantu mak??*

-ekwan siap request mak masak special untuk dia lagi-

11 comments:

  1. wohh,
    kg melayu majidi ke??
    slalu g sane,
    ade ank buah sane,
    abg pun kat kem sane,
    member pun ramai sane,
    hoho..

    ReplyDelete
  2. happy wiken..slmt berpuasa..cikyun pon mau blk kg..tp sorang2 saje :-(

    ReplyDelete
  3. wahh en.uncit pon ikut skalik?

    kalau camtu awak suka suki la ngan en.uncit awak.

    selamat merdeka and selamat berpuasa!

    ReplyDelete
  4. ~ kita pun nak g JB gak. hehehehe... ;) ~

    ReplyDelete
  5. na: lahhh..ye ke? tak sangka na ramai kenalan kat sana, nanti kenduri i bleh la dtg...

    yonna: ye dik..smoga akak selamat smpai...

    yun: leklok drive..alah, sorang2 pun takpe lah. nanti balik raya sama2 :)

    yus: ye..dia kena ikut skali sbb mak ajak kami ke bridal

    ReplyDelete
  6. salam kenal dayu, thank dtg blog akak,slmt berpuasa.

    ReplyDelete
  7. huu...selamat balik kg kak dayu...jealous tau..nak balik kg gak..uwaaa mak!!

    ReplyDelete
  8. saya juga.
    wiken neh di johor.
    huhu

    ReplyDelete
  9. selamat berpuasa n
    salam meerdeka

    ReplyDelete