23 September 2014

New Look katanya

Tahniah Dayu. Akhirnya anda berhijrah.

Akhirnya aku tukar pun header blog, tukar background. Tukar template. Lama kot guna yang lama tu, gambar Eisya 2 tahun. Sekarang budak tu dah 4 tahun. Punyalah lama guna header yang sama. Tak reti boring. Feeling cun sgt lah tu konon. Hari ni atas dorongan si Tengku Fauziana, akhirnya blog aku berwajah baru.

bye-bye dear old blog. 

*merasalah kejap blog huru-hara. pastu tak back-up template lama. bijak pandai sangat kan. nasiblah gigih, godek sana sini, molek lah semula rupa blog aku.



2 comments:

  1. cantik..cantik..mcm ne ko buat header backgroup pica blkg jadi putih..
    ko guna photoshop ke?

    ReplyDelete