19 August 2010

Membuang Undi

Iye, saya adalah sedang kemaruk dengan anak sendiri. Dulu masa anak masih di dalam perut, selalu je tgk orang lain pamer anak. Masuk kan anak macam2 jenis peraduan. Masa tu dah pasang niat dah, bila ada anak sendiri nanti, asal ada contest je mesti aku nak join.

Dan itulah yang berlaku sekarang. Eisya redha je lah dapat ibu macam ni.

Menjadi trend masa kini, segalanya berkonsepkan undian. Oleh yang demikian, diminta jasa baik dan kerjasama anda semua untuk meringankan tangan untuk membuang undi untuk anak saya. Dia telah saya masukkan dalam Peraduan Bayi Bulan Ini anjuran majalah Pa&Ma. Sila ye. Jangan teragak-agak. Kalau ada masa lebih, klik tiap hari pun takpe :) *over ibu awak Cha* Kalau rasa lagi rajin, tolong la promotekan sekali. Terima kasih *sengih-sengih*

untuk membuang undi, sila klik DI SINI
kiranya muka anak saya tiada di paparan tersebut, sila lah klik next or previous page ye. penyertaan baru sgt banyak. carik sampai dapat ye.

*masa membuang undi, jumpa gambar mya. balqis aunty dah undi 4 kali

29 comments:

  1. dah undi smpi 30...tapi ingatkan cha paling banyak, belek2, ader yang smpi 20 000 undian!!!..wah...kena undi tiap masa bila free jawabnya...hahahaha..motip?? dah cha comel sangat...:-)

    ReplyDelete
  2. waaahhh..sgt pantas aunty2 sekalian
    terima kasih ye
    nanti minta ibu belanja

    ReplyDelete
  3. vote 4 chacha 2....vote byk2 utk cha :)

    ReplyDelete
  4. Okey..saya dah undi 10 kali hari ni..esok undi lagi.hehe


    Gud Luck Cha!

    ReplyDelete
  5. Wee. auntie dah undi.

    tapi..

    tapi..

    auntie tatau pulak boley undi manyak kali. hehe. sat g auntie p undi banyak2 lagi utk cha eyh.


    gud luck ya sayang. muah. muah.

    ReplyDelete
  6. vote cha dahh~~ aunty vote 5 dah! last tadi dah 210 undian! Good luck cha!!!

    ReplyDelete
  7. hi hidayu...

    i'm anis...da vote 4 chacha banyakkk..stakat tadi da 407 undi...go chacha..:-)...

    ReplyDelete
  8. dah vote lagi 200 undi..mmg takde keje kat umah...nak vote lg ni..nak vote 300 kali lg.haha.


    untung kamu dayu ada silent reader mcm i..haha..

    ReplyDelete
  9. hehehehe
    mesti org karangkraf mcm pelik, tiba2 je undi Cha melambak-lambak..
    tq ye..
    ada masa undi lagi

    ReplyDelete
  10. dah undi cha gak!
    :)

    cam best je.nak letak gambar kysha gak lah.
    ~tetiba~
    hehee..

    ReplyDelete
  11. yeay dah 1000 undi!!


    Dah buang 800 undi setakat petang ni. Rehat jap ye Cha..Nnati malam aunty sambung membuang undi lagi.

    hehe..

    ReplyDelete
  12. auntie pon dh undi 10 kali untuk cha yg comel & gebu ;)

    ReplyDelete
  13. ok dh undi..chomey2 la budak2 kecik ni..rasa nk undi semua jer

    ReplyDelete
  14. aunty wan, sungguh ke aunty buang undi tanpa henti
    tu yg ibu tgk tiba2 dah jadik 1000 dah. terima kasih ye aunty..
    nanti kalau rezeki Cha ada, kita masuk cover sama2.. :)

    aunties yang lain pun tq ehh..

    free gi la buang undi lagi

    ReplyDelete
  15. Hehehe...utk support Cha..tak tido sampai sahur pun takpe..


    * ni pun tgh dok membuang undi ni..rasa hati nak bagi genap 2000 jek sblm sahur nanti.haha*

    ReplyDelete
  16. kite br je vote utk chacha comey..good luck k :D

    btw, dh lama nk tny tp br smlm teringat...mn pegi meow korg? lama dh xde entry or pic meow? hehehe...

    ReplyDelete
  17. ct dah undi n mengundi.. n akan undi lg.. hehhee..

    ReplyDelete
  18. caiyok2 eisya. semoga berjaya ye. normal tu dayu ada anak kita masukkan peraduan. hehehe. mamam raina pun kdg2 suka masuk tah apa2 peraduan yg berkonsepkan undi nie.

    ReplyDelete
  19. akum..
    sy nak mntk kebenaran utk update blog sy..sy nak msukkan cha sbgai baby comel siri ke 4..

    ReplyDelete
  20. vote vote lg & lg...

    i dh genapkn jd 1800 undi dh sekrg hehehhee..

    i love ur blog & for sure I vote for ur girl :D

    ReplyDelete
  21. terima kasih yang tak terhingga
    cha mendapat sgt byk sokongan
    ramai yg sudi vote untuk cha
    byk2 lak tu..

    *terharu lak ibu rasa

    ReplyDelete
  22. Aunty dh Vote for cha cha...

    ReplyDelete
  23. amboi dasatnya mama chacha..kite gakla yg tak sampai seru lagi nak suh afiqah join sume2 ni hehehe..

    ~newlifenewbeginning~

    ReplyDelete
  24. mama balqis dah undi eisya....lupa lak nak kira berapa kali....

    ReplyDelete