08 February 2013

Sungguh ke ada tempat ni??

Okay, ini memang kelakar. Sungguh.

Credit: FB Hamka  (Kereta Mayat)

Tapi betul-betl ada ke ni?? Kat mana?? (: Ingat baby je ada daycare center?? Bapak budak pun ada rupanya.

Berani ke nak tinggalkan laki kat sini??

9 comments:

  1. hahahahha dear ada!!
    dekat phuket! melammbak..soooo BAHAYA! hiiih

    ReplyDelete
  2. nak cari penyakit tinggal la..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang.. klau ada kat msia. tak yah bini antar kot
      ramai je yang memandai gi sendiri

      Delete
  3. sure kt thai la nih...perghhh pompuan thai dah la cun meletups letups.
    tak sampai hati nk tinggalkan laki kt sini. sbb takut laki xnak kuar2 dah pastu kakakaka

    ReplyDelete
  4. aku bace blog sape tah...die g thailand mmg ade tmpt cenggini...seram je weh ...hahhah

    ReplyDelete
  5. Ohhh kat Thailand ye menatang ni. Nape gi aritu macam tak nampak pun??

    ReplyDelete
  6. kepala aku dah pikir lain dayu oiiii... jgn buat pasal

    ReplyDelete