22 February 2010

terima kasih

Ohhh.. hari Isnin di ceriakan oleh sesuatu yang menerujakan.

terima kasih kak elly *sebab ni lah dulu akak kumpul alamat kitaorg ye*

Terima kasih untuk segala ucapan yang diberikan, sama ada sms atau pun thru Facebook. Terima kasih sebab ingat 21 Februari 2010 tu birthday saya. Genap 27 tahun saya kat dunia ni. Ohh..menjadi ibu kala umur 27 tahun, mak aku dulu dah anak 2 dah.. Semoga segala apa yang didoakan akan menjadi kenyataan. Amin.

Suami kata 'postponed ye' Aku angguk je. Tak kesah pun. Tapi malam tu, gigih sungguh dia buat daging panggang ala-ala steak la kononnya. Tapi sebab suami yang buat.. rasa sedap dia ngalah steak kat The Garden yang En Izan belanja ohhh.. *ayat bodek tak ingat*

17 comments:

  1. DAYU NURUL NAK MINTA ADDRESS AND NUMBER PHONE BOLEH? INGAT NAK SEND SOMETHING FOR UR BABY NANTI

    ReplyDelete
  2. terima kasih..danke schon
    saya sudah tua..tapi takpe..suka gak lah
    nak jadik mak tak lama lagi..
    dlm umur 27 tahun..*rasa mcm sgt lambat...hahaahah*

    ReplyDelete
  3. Moga panjang umur, murah rezeki...and be a good mummy!

    HAPPY BELATED BESDAY DAYU!

    ReplyDelete
  4. happy birthday dayu..
    smga panjang umur murah rezeki and jadik ibu yg mithali

    ReplyDelete
  5. dayu nie email nurul - ainiee_overmars@yahoo.com

    bg add n no k. baby girl kan?

    ReplyDelete
  6. hepi belated besday dayu.sory lupa nk wish smlm.ishh camne la bleh terlupa kita share 2date yg sama (besday ngan wedding). ehh ada lg satu yg sama.sesama mak buyong kan

    ReplyDelete
  7. happy birthday dear..nice header by the way!

    ReplyDelete
  8. terima kasih sekali lagi..untuk ucapan dan doa kalian semua
    semoga dengan pertambahan umur, rezeki juga akan bertambah demi memberikan yang terbaik dlm membesarkan anak2..

    *header tu curik kat google

    ReplyDelete
  9. hepi besday to u..
    hepi besday to u..
    hepi besdaaaayyyy yo uuuuu...
    hehehe..

    semoga pnjang umo n dkurniakan baby girl yg kiut miut eh:D

    ReplyDelete
  10. :) he he he ...
    aoww seksi la header blog nie

    ReplyDelete
  11. sgt berterima kasih *lagi sekali*
    -dayu dah tua..-
    semoga smua doa kalian akan termakbul..insya allah
    semoga segala impian kita akan tercapai..

    ReplyDelete
  12. eh, mana comment kite?

    happy belated birthday mommy dayu...semoga sentiasa ayu dan sihat selalu ;)

    ReplyDelete