20 June 2011

Senyum Gembira

Terlalu banyak pulak benda mengembirakan pagi ni. Senyum. Sengih. Suka.

1. Canvas yang ditempah sudah siap. Sangat pantas mereka siapkan orderku. Suka. Tengok hasil dalam gambar dah gembira. Nanti kalau dah pegang, dah depan mata. Lagi suka lah gamaknya.


Keinginan berjaya dilaksanakan.

2. Pagi-pagi masuk opis, check email. Ada email yang menggembirakan. Terima kasih kepada Wani yang tawarkan peluang menarik yang pasti tak kan aku lepaskan. Walaupun Wani suruh balik bincang dulu ngan Ekwan. Aku dah ada keputusan sendiri *perbincangan akan tetap dijalankan, bagi dapatkan restu suami. penting tu*

3. Baru balik dari kampung, Eisya dapat macam-macam. Budak tu biasa je, tapi biasalah mak dia yang over.

*suka..suka..suka..

9 comments:

  1. salam dayu,
    terima kasih singgah entry saya... bab saiz oven, lupa nak kabo... hehe. saya dah edit entry. silalah ye
    http://umisofie.blogspot.com/2011/06/luahan-kegembiraan-lalalala.html

    oh ye, cantik gambar... senyum gembira yer.... :-)

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaaaaaaaa dayu...macam nak wat gak tapi en suami ku tak suka bergambar..akan di paksa juga

    ReplyDelete
  3. ekwan dlm gambar besar itu mcm hero filem jiwang2 indon lah.hensemmm

    ReplyDelete
  4. cntiknya gmbr tu.. buay kt mana

    ReplyDelete
  5. cool la dayu pic yg tengah tu...
    harusla print size besar kan...=)

    ReplyDelete