29 September 2008

Ku Mohon Keampunan

Sempena Syawal yang bakal menjelma Rabu ni, di sini Cik Dayu nak mintak ampun dan maaf kalau ada salah silap selama berblogging.
Mana la tau ada tersalah+terover bagi komen ke.. Mintak ampun ye...
*marilah kita saling memaafi, bukan kah itu lebih mulia..tak gitu??*

Dan sempena hari raya ni, header juga kena la ditukar mengikut mood raya *ini lah akibatnya kalau dah bosan dan tak sabar menunggu waktu nak pulang ke kg berhari raya*

Pesanan buat semua *dan juga diri sendiri*
1. Bawak kete nak balik kg nanti leklok, jangan drive laju2 *jalan jammed lagipun,camne nak laju2*
2. Jangan makan banyak sgt raya ni, buat penat je ilang sampai 5kg, lepas raya jadik tambah 10kg
3. Dan jangan dgn sengaja nya tambah cuti, pandai2 lah balik masuk opis smula ye

Buat teman2 yang bagi kad raya, sorry la tak dpt nak publish kan kad korang smua kat sini *saya busy lah sblm cuti ni* Tapi terima kasih sangat2 diucapkan, dayu amat menghargainya.

Last word: Selamat Hari Raya!!!

12 comments:

  1. Selamat Hari Raya
    Maaf Zahir & Batin
    Enjoy ur Raya.
    -hyfa hasan-

    ReplyDelete
  2. Dayu !!

    Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf Zahir dan Batin

    Ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa tersilap kata

    Have fun di hari raya nnti !!
    Enjoy !!


    Dari kami,
    Lily & EA

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya...
    maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya kak dayu!!~

    maaf zahir batin.. =)

    ReplyDelete
  5. SELAMAT HARI RAYA DAYU.MAAF ZAHIR DAN BATIN. SEMOGA RAYA NI BERBAHAGIA SELALU YE.BERHATI2 DRIVE.

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf Zahir dan Batin andai ada terlanjur kata terpele'ot perbuatan.hehe...

    ReplyDelete
  7. dayu!!
    suke gambar raya dayu tuuh...
    sungguh ayu....
    Selamat Hari Raya!!

    ReplyDelete
  8. hehe
    br igt nk pandai2 tambah cuti hr ni..tp kuatkan iman masuk opis gak :D

    ReplyDelete
  9. haha.
    bwk keta baik.
    nati xcdnt susah;]

    samat hari raya.

    jgn lpe balik opis,keje.

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya

    cik dayu...

    berapa bulan lagi Pn Dayu plak kan..hhee

    ReplyDelete