05 September 2008

rindu kamu semua

Ye..saya sangat excited skrg!! Tak sabar nak tunggu esok.. Tak sabar nak jumpe Skirts & Boxers!! Rindu bangat sama mereka!!

Primary picture untuk the group kat Frenster. Sal yang buat

Skirts & Boxers, private group with 14 members. Ahli-ahli yang masing-masing sengal semacam *kecuali dayu ye* Everytime bukak Frenster mesti klik kat group dulu, bila bukak tab discussion, mesti gelak tak ingat punya. Budak2 ni mcm2 perangai.. Orang lain mesti pelik je tgk kitaorg ketawa depan pc.. Therapy S&b ni..
*dan paling best kalau nak ngumpat2..ngan yg laki2 pun join sama*

Last jumpa time min kawin rasanya, tu pun tak dapat kumpul smua. So harap2 sok smua dpt dtg. Bleh buat party liar kat pool tu *amad pasti suka ni*

2 comments:

  1. ~ nih geng2 masa sekolah or masa kat u? ~

    ReplyDelete
  2. amy: ini la geng2 giler2 layan kepala masa kat UiTM dulu

    ReplyDelete