26 September 2008

yay!! yay!! hari ni last keje

Dah nak ujung2 minggu ni, time2 org lain dah tak sabar nak tinggalkan opis, kami ni masih berkampung kat opis, nasib baik tak sampai kena tido kat workstation semalam.
Sadis je tau..:bofu_39:

Semua gara-gara nak siap kan dokumen tender tu tau. Mmg dah agak dah, tapi saje je tak nak terima hakikat, konon boleh la balik tepat kul 5 semalam. In ur dream lah!!! Ngan nak bukak sebutharga lagi....:bofu_20:

Dah lah Mc'D macam sengal je semalam. *bengong tahap maximum infinity la* Disebab kan order kitaorg melebihi RM100, they decline our order. Pe aku nak makan buka kang weh kalau ko tak nak amik order kitaorg??

Nak tak nak berbuka la ngan kurma yang menteri bagi airtu ngan air mineral. Sape2 yang ada kerepek raya, bukak lah sedekah kat kawan2 yang tgh kebulur ni. Nasib baik ramai2, tak lah terkilan sgt kan, kalau 2,3 org mau tinggal je keje tu.

*huhu..kalau lah semua jabatan kerajaan mcm kitaorg, mesti msia dah maju mcm amerika kan. bekerja tak kira masa..berkhidmat untuk negara...saya yang menurut perintah*

12 comments:

  1. hah!
    tu la.
    cuti lagi.
    hehe..

    selamat hari raye dayu =)

    ReplyDelete
  2. alah,
    kalau tak cuti semalamnya pun still gak benda ni terjadi..
    satu opis berkampung...

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, Dari VP, Laloque dan Nisa...

    peace! :p

    ReplyDelete
  4. kalo ari ni last n keje dah siap, pasni bole la raya sakan...

    selamat hari raya cik dayu...

    ReplyDelete
  5. gi bakar McD tu taknak amik order :P

    ReplyDelete
  6. dayu!!
    Selamat Hari Raya..
    Maaf Zahir & Batin!!

    p/s : take care balik JB nanti.. (",)

    ReplyDelete
  7. dAYU: Selamat Hari Raya Dayu..maaf zahir dan batin..ati2 balik ke jb tu..

    ReplyDelete
  8. yey cutii!!

    slamat hari raya yer
    tersesat kat n9
    jemput dtg rmh:)

    ReplyDelete
  9. slamat bercuti raya. aku pun last ari nih... mlm nanti nak gerak trus... kerja rajin tuh pasal nak dapat bonus lebih tahun dpan kot...

    ReplyDelete
  10. haha:]

    rjin2.

    hee.

    samat hari raya!

    ReplyDelete
  11. gila ah..
    kena kuat semangat tol keja situ.

    ReplyDelete