04 September 2008

saya kepenatan yang amat

-Penat la sangkut dalam jammed. Seb baik sempat bukak pose kat umah-

Lenguh wehhh kaki kiri asyik kena tekan clutch. Rasa nak je tukar gear tu jadik automatic!! Uncit, nanti beli kete auto satu ehh...org tak larat dah nak bawak manual kat KL.

Semalam Cik Dayu kepenatan melayan kontraktor-kontraktor kat Cyberjaya tu. Dah la panas. Derang lak bleh datang ikut suka, org kata 2.30pm, datang sesuka ati jr *Suruh balik kang..*Dah kena bagi taklimat banyak kali tau..*kering tekak tau ulang2 taklimat*
-1st time bagi taklimat ni, kena buat keputusan sendiri. berani kan je la diri-

Dan hari ni kena berjemur kat Landfill lak. Warrrghhh!! Panas!! *saya amat tak berbakat keje kat site ok...*

see...see..dah tertutup kepala hah ngan buku..tak tahan la. panas sgt!! duduk tengah2 landfill, ngan bau yang boleh tahan semerbak nye hah...tak kuasa dah den nak layan org tu cakap.. cakap la ko sorang kat situ..
*sila saksi kan jerawat yg menganas di dagu dayu

-dan pagi tadi bangun lambat. seb baik Aziah baik hati bagi pinjam kete gi keje, bleh lah smpai awal-

Dan petang tadi dapat surat SPA, JKR call for an interview jawatan TETAP ok... Diulangi TETAP. Harus lah Cik Dayu melompat keriangan. Tapi baru interview..harus prepare leklok.. i really want the post. Penat dah asyik jadik Engineer Kontrak.
*pray for me, and wish me luck*

11 comments:

  1. lain kali bawak la payung kak dayu...karang bertukar warna plak hehe...semoga kak dayu berjaya dapat jawatan tetap tu..aminnn

    ReplyDelete
  2. milo: isskkk, mana bleh bawak payung. mana ada org gi site bwk payung, ada kena gelak..nak pakai shade pun mcm segan tau td

    ReplyDelete
  3. dayu, samalah kite.... hari nin gi site jugak. pastuh balik jalan jem..cuma beza dayu kat site panas.. kiteplak meredah ujan... nak maklum jugak entry kite hampir sama bunyi gayanya.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. haaa kan I dh ckp aritu..sure u'll be promoted as permanent staff JKR nye la

    ReplyDelete
  5. Cian dia kepanasan yee..
    wah dah dapat offer untuk tetap, tahniah tahniah .. ape2 hal pun gi interview dulu :)

    ReplyDelete
  6. wah.. dah tetap ek.. congrats

    Adry @ http://www.adrysabry.com/

    ReplyDelete
  7. weh..sampai cyber xping pon.. kekeke..

    ada peluang blah ja dik.. pikirkan masa depan yg gemilang okek..

    ReplyDelete
  8. ~ good luck for the interview... insya-Allah, dapat kot. ;) ~

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. dayu!! good luck 4 the post!!
    i'll pray 4 u!!

    ReplyDelete
  11. ahaha..
    ye la..
    bawak payung ke :p
    ngeh2..
    selamat sikit kulit tu hoho..

    btw,
    gud luck for ur interview kak..

    ReplyDelete