16 September 2008

saya tak buat2 busy ye

Owwhhh tak sempat nak update pasal aktiviti buka pose kat umah lisa Ahad aritu *rasa mcm amat terkilan* nak buat skrg, cable phone takde lak, tak best la takde gmbar kan *tak bleh nak tunjuk makanan yg banyak giler gaban tu*

Aktiviti terlalu padat, schedule penuh..tiap2 ari ada je keje *arrgghh!!! tender dan sebutharga melambak-lambak!!*

Siap ngan bukak tender, kena buat penilaian lak. Pastu nak kena prepare dokumen tender lain lak. Mampos la TA nak kena prepare drawing *sian dia* Yang kita ni nak kena semak smua item-item dlm dokumen tu *lagi la mampos* dah lah kena responsible ngan segala item yang dipotong/tambah *saya mcm tak berani lah tapi kena gak*

Dan yang paling geram, nak tender 26/9/08 ni tapi agreement nak sewa bangunan tak settle lagi. Camne nak masuk buat keje kalau agreement tak settle lagi?? Menceroboh tu namanya wehh...

*dan ptg ni gak kena siapkan report 7 tender*

11 comments:

  1. ~ siannya dia banyak kerja. siapkan tau, kang tak pasal2 jer nanti. ;) ~

    ReplyDelete
  2. hehehe.

    jaga tender, jaga commercial.. mcm familiar je keje tuh.

    apekah keje teknikal berkaitan dengan beli barang? uhuhu

    ReplyDelete
  3. fuh mmg bz mengalahkan artis ceni dayu btambah la kuwus..jgn sampai nanti baju sanding xpadan :))
    hihi

    ReplyDelete
  4. amy: sian kitaorg tau..asyik balik lambat je *OT takde ye*

    yus: jaga commercial??

    cemut: busy punya pasal, badan pun penat, maka balik umah makan la smpai tak ingat dunia, nak kurus pe nyer

    ReplyDelete
  5. sabar jer lah yer dayu...

    cabaran makin getir di bulan puasa ni kan?

    :)

    ReplyDelete
  6. biaselah dayu...cabaran time bulan pose mmg banyak...jd drebar bas pon byk cabaran jugak:D

    ReplyDelete
  7. mcm tu laa cik engineer yg berjaya..chaiyo2!!barulaa tak mkn gaji buta..hahahhaha...sian dayu sibuk2..xper2..makin sibuk makin byk pengalaman..

    ReplyDelete
  8. dayu..
    jgn jeles.. I da x bizi sgt.. hiksss.. for a while je la kannn..
    huhuhu..
    Take Care dear..
    mishhh u~

    ReplyDelete
  9. di UniMAP kami juga ada tender..
    tender itu mnjimatkan kos kami mkn mlm..n now mnjimatkan kos kami bersahur...hehe...

    x perlu buat report tender...

    ReplyDelete