27 December 2011

Adan Laundry Sg Besi

Malas basuh kain?? Itu mungkin kurang malas lah kot. Tengah campak masuk dalam mesin basuh je kot, isi sabun, isi softener. Tekan-tekan, tinggal. Tahu-tahu siap dah. Tapi adakalanya benda senang pun tak sempat nak buat kan. Balik out-station ke, harus bawak stok baju kotor berbakul-bakul.. Terus jadik malas kau..

Sekali-sekala malas takpe, jangan buat selalu. Nanti suami murka. Hahaha..

Anyway, kalau rasa malas nak basuh baju tiba-tiba muncul, boleh manfaatkan promosi Baik Punya dari Adan Laundry Sg Besi. Sebab dia menawarkan harga yang sangat BEST. Sekilo Adan Laundry caj RM2 je. Mana nak dapat. Comforter pun RM8 je sekeping. Tak kira tebal nipis. Nak lagi best, caj iron baju RM 0.80 sehelai. Peerghhh!! Mana nak dapat harga gini weehhh??? Cepat, gi kutip semua baju kotor, gi hantar kat Adan Laundry Sg Besi.

Hah!!  Karpet pun dia boleh tolong cuci. Langsir pun haruslah diterima. Dry Clean baju kurung RM 7.50 je sehelai. Cepat!! Cepat!!

Kat mana Adan Laundry ni?? Ni alamat dia:

ADAN LAUNDRY SG BESI
11-G, Jalan Tasik Utama 3,
Medan Niaga Tasik Damai,
The Trilium Lake Field, Sg Besi, Kuala Lumpur

Peta Panduan nak ke Adan Laundry Sg Besi. 


Promosi sehingga Hujung Tahun. Cepat.. Cepat..

Adan Laundry Sg Besi

Kepada yang berdekatan, bolehlah mencuba servis yang ditawarkan Adan Laundry ni. Kedai dibuka sehingga jam 9.00 malam. Sebarang pertanyaan, boleh hubungi tuan punya kedai di talian 019-261 4557. Sekian, terima kasih.

2 comments:

  1. ape landmark kedai ni?adekah dekat2 dengan kem askar sg besi tu?hehe.

    nway,thanks 4 info.

    ReplyDelete
  2. hek.. thanks dayu.. ada beberapa comforter yang memerlukan basuhan ni..huhu.. insyaAllah nak try g antar.. thanks dayu...

    ReplyDelete