29 April 2009

bila dah asyik ngadap laptop buat report

Arrggghhh!!!

Sakit paler siapkan report. Nak cuti kenalah siapkan report dulu kan. Tak kan nak lari balik kampung, report terkontang-kanting gitu je kan. Dah lah sekarang nak naik pangkat takde test2 PTK lagi, penilaian SKT 80%. Kena lah tunjuk cemerlang skit kat boss, walau hakikatnya takde lah rajin mana pun..

Arrrgghh!! Ingat senang ke nak pikir 'punca kemalangan' hah?? Kenapa dia terbabas?? Kenapa dia tak lepas memotong?? Kenapa dia langgar pokok?? Mana/Siapa mahu tanya weehhh???

Buat pemerhatian senang je, sampai tang 'Analisa Punca Kemalangan' jammed paler otak ni.. Adooiii..pening la wehhh... dah la tak boleh salahkan pemandu 100%. Tak bleh salahkan jalan gak.. habis tu???? *campak tepi je report ni bleh???*

*nak makan buah mangga lah...
*pape esok saya mahu cuti ye boss...kasik lulus saja lah

14 comments:

  1. kawan amy pun kerja duk analisa sebab2 kemalangan di malaysia. silap2 dayu kenal dia. kehkehkeh...

    btw, amy pun cuti gak esok. keje2 dah siap hantar dah pagi tadi. ;)

    ReplyDelete
  2. aiii belum pape dah ngidam buah mangga, dayu? :p

    ReplyDelete
  3. err errrr errr..salahkan pokok leh x..*knpa tanam kt situ...ngeh ngeh ngeh!

    ReplyDelete
  4. sabar2..jgn mengamuk..untung dh keje ngan gomen..cam aku ni terkontang kanting..sile jgn merungut..hahahha..

    ReplyDelete
  5. salahkan jalan arr...boleh..?jangan bengkok2...hehehe..atau ginijer..acident /incident always happend..so yg penting berhati2...jln dah baik dan lebar...kenderaan dah up to date..so apa lagi kan...perangai atau habit oranglah..

    ReplyDelete
  6. heee..apa kaitan makan buah mangga kak dayu?.. sedapnya mangga.. nak mangga..

    ReplyDelete
  7. sng cite, cik dayu tulis jek sbb takdir. fullstop.

    ahahahaha =P

    ReplyDelete
  8. adoi..saya sokong sok bos kena bg cotii...uishh...

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti smua..
    bawak kete leklok
    *dayu balik naik bas je, jimat. duit dh tinggal skit dah ni*

    ReplyDelete
  10. buat je selagi ada report nak dibuat.aku dah takde nak buat report apa apa dah.huhu

    ReplyDelete
  11. pening gaks nak fikirkan tu.

    ReplyDelete
  12. sebab kemalangan?

    ermm rasanya lebih kepada kecuaian manusia dan teknikal kot.. hehe..

    dayu.. sedap rasanya buah mangga tu..

    ReplyDelete