14 December 2010

si manjaku comel

Aku telah diajak sama-sama memeriahkan acara yang sedang berlangsung oleh She. Acara yang dianjurkan oleh Puan Jue atau lebih dikenali sebagai Masyimalo. Tema contest yang amat digemari oleh golongan ibu-ibu seperti aku. Contest Si Manjaku Comel. Aktiviti tayang gambar anak kan favorite kini.


Arrgghhh!! Baby mana ada yang tak comel.

Dan, setelah puas mengeledah hard disk, belek-belek nak letak gambar yang mana. Aku pilih yang ini.

Nama Si Comel yang Manja maksima: Eisya Elyssa Mohd Ekwan

ketika berada di Genting Highlang bulan lepas. ketika Eisya berusia 6 bulan
memang seronok dia kalau dapat berdiri gini, rasa mcm budak besar la tu kononnya.
~manisnya senyuman anak ibu~

Dan seperti yang disyaratkan. 5 insan bertuah yang aku mahu sama-sama turut serta adalah:
1. Puan Yun dan Cik Mya
2. Puan Misha dan Cik Raisya
3. Puan ShaSalju dan En Qaish
4. Puan Miera dan En Cyrus
5. Puan Faizah dan Cik Aisyah

Tarikh tamar penyertaan adalah 25 Disember 2010. Masih ada masa. Cepat amik gambar anak dan upload. Pastu gi maklumkan kat pn penganjur. Mana tahu rezeki anak kita kan.

11 comments:

  1. haha. gwe udah agak.
    kompom kene tag.
    yg aritu pon xsempat nak buat :p

    insyaallah insyaallah.

    ReplyDelete
  2. alololo..cutenyer anak dara ni...geram sungguh..

    ReplyDelete
  3. good luck si cantik manis!
    dayu,tukar url zuris ye :)

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya si cantik manis...!!

    <3

    ReplyDelete
  5. wah....eisya dh pndai cenyum la...=)
    pic eisya ni cantik tp bkground x berapa la dayu..
    pe kata ko edit sket...
    ko blur kan bkground blkg tu...confirm menarik lg tertarik..

    ReplyDelete
  6. wah...eisya semakin bergaya dgn senyumannyer..
    cute2...auntie suke=)
    ..tp bkground kureng la dayu..
    pe kata ko edit sket..ko blur kan bkground blkg tu...
    confirm menarik lg tertarik nnt..hihiih

    ReplyDelete
  7. Good luck Cha... bawak balik hadiah besar2 ye...

    ReplyDelete