20 February 2008

Dare to Zoom In?

It Ekwan who gave me the pic. We were on our way to have our dinner at NZ, Wangsa Maju (that where we decided at first). While driving..

Ekwan: Ayang, awak nak tengok gambar hantu tak?
Me: Hah? Mana? Dalam phone awak ke? - sambil terus amik his phone, browse kat gallery, and found it.

Ekwan: Kalau takut, tak yah la tengok, kang tak tido malam awak kang
Me: Takut sgt ke?

Dah bukak pun the picture, tapi tak nampak pape. Kena zoom dulu. Ekwan lak macam menakut-nakutkan i, tak jadik la i nak zoom in gambar tu.

Me: Awak dah tengok ke yang? Takut sangat ke? Betul la hantu? Ke photoshop je?
Ekwan: Orang tengok dah. Real tu, tak photoshop lagi.

Hmm...sebab tak berani nak tengok, i just bluetooth the pic to my phone. And this morning, saje ter'ingin' nak post kat sini. So, sape2 yang berani..bleh la click at the picture and zoom in.. (Dayu takut)

Dah zoom, tengok kat atas kepala bomba yang paling kiri tu... kat dalam tunnel tu..

5 comments:

  1. hantu tu is that shadow looks like a person or something tu kan?yg ade mata tapi tak nampak sgt bende tu kan?isat for real?huhu..
    kalau tgk gamba je takpe kan?hehehe

    ReplyDelete
  2. u tgk for real ke? berani sungguh u ni Rinie.. I nak gak tgk,tapi takut la..

    ReplyDelete
  3. dah tgk..x seramlaa dayu..aku rase bukan antu..sbb x berdiri pon bulu roma aku tgk..

    ReplyDelete
  4. kalau nak tau betul ke tak macam tu eh pid...kalau bulu roma berdiri baru betul la eh.. tapi aku tetp takut

    ReplyDelete
  5. xde pun... lalalala.. xtakut.. hehehe

    ReplyDelete