20 November 2009

gatal tak kena tempat

Ok, bagi sape yg masuk blog ni dr petang semalam, sambung ke malam, dan hingga ke pagi ni. Korang akan rasa, eehhh?? nape lain lak layout ni?? Tadi lain, sekarang lain. Iye, itulah akibat tergatal tangan petang semalam. Konon dah muak ngan layout lama yang dh pakai berbulan2. Konon nak tukar lain, hah!! sekali amik ko... iye, dpt layout baru. Tapi habis ilang smua link2.

Rasa nak nangis. Tapi sebab takde guna. Meraung dalam hati sudah..

Maka, kawan-kawan sekalian. Sila la tinggalkan jejak di ruangan komen ye. Nanti saya kumpul smula link2 kamu. Kalau takde link kamu smua,mana saya nak merayau nanti. Saya juga akan berusaha segigih boleh, akan merayap ke rumah rakan2 yang linknya masih terpapar dan cilok link kawan2 lain.

Sumpah lepas ni aku tak gatal tangan lagi. Kalau nak tukar sgt pun, godek2 coding je. Takde nye aku nak carik template free dan ganti gitu je. Aku menyesal ni. Sungguh!!!

Dah.. arini nak balik JB. 3 hari lah blog ni tak beroperasi.

28 comments:

  1. nasib link blog amy masih setia kat blog list tuh. hehehehe...

    ReplyDelete
  2. ala siannya sumer dah hilang yek..sebelum tu takdek save dlu ek..maria pn bukan reti sgt psl ni..so sorry tak dpt membantu..

    ReplyDelete
  3. heheheh patut pelik benor tgk blog dayu pg td hehehe

    ReplyDelete
  4. huu sayangkan kalo link2 blogger ilang..sbb tu tak koserrr nak tuka template..biar la berabuk pon..tkar bg sudaa~~~ hihi

    ReplyDelete
  5. godek2 skit je x pee.. nti kalau layout tu jeee x best plak kan...

    ReplyDelete
  6. hehee..takpe2..
    pasnie dah tau lah ek
    sblm tukar layout tu,save tulah lah yg lama tu.hehee...

    ReplyDelete
  7. tu la terkejut tgk layout tp masih berkenan yg lamer..tu lebih user friendly..cewah..hehehehe

    ReplyDelete
  8. dah save, tp tang link2 smua dia tak save...siot sungguh..frust sungguh..
    moral: jgn la gatal tgn, nak edit, edit skit2 je, tukar kaler, tukar gambar, yang lain tu maintain je lah..

    by monday la ye, saya kumpul smua link

    ReplyDelete
  9. kak dayu! add saya tau.. hehee..
    www.yunysheartbeat.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. sian u...takpe pelan2 add balik...take care!

    lily lotus
    http://myrillys.com

    ReplyDelete
  11. ish kakak ni HAHAHHA lain kali kalau akak nk edit ape2 layout, save dulu. heeee.

    ni blog yonna. tak save siap akak :p hahaha mandatori ;p

    ReplyDelete
  12. knape slalu jadi mcm ni eh bile tukar layout baru? baru bercadang nak tukar layout..huuu takut plak jadinya

    ReplyDelete
  13. dayu ... terperanjat saya bila masuk blog dayu ... igt kan salah blog ... saya pun prnh kena macam ni ... makan hati kan ...

    ReplyDelete
  14. lor.. patut la lain sangat.. xsengaja kan.. xper, next time cnfm xgatai tgn dah..hehe

    ReplyDelete
  15. aisha baru nak copy paste template free tu. dia akan hilangkan link ye dayu?

    ReplyDelete
  16. emm nak wat camne saborr je la

    http://ellywithlove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. hmmmm....tak sempat tgk. tp skang rasa macam dah okay je dayu. oklah tu kot?

    ReplyDelete
  18. ptt backup dl template lama..

    keje2 make over blog leceh..tp xtukar rasa mcm bosan plak kdg2

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum dayu.

    sy readers dayu.
    selalu singgah tp jarang2 drop comments.
    bila free singgah la blog sy k.

    ouh ye..
    sy selalu masuk nk refer wedding list and pengalaman dayu uruskan wedding yg lepas.
    thanks ye.
    byk tips yg berguna utk sy soon.
    hehe..

    ReplyDelete
  20. ler..cmne leh jd cmtu amy...

    ni link saya...

    link tau

    ReplyDelete
  21. saya!saya!saya!nmpk saya tak dayu??!!

    ReplyDelete
  22. alamak dayu, nak tau x, blog dayu ni la fashya slalu singgah n merayau2 carik blog org lain....hehehehe

    ReplyDelete
  23. huhuhuh..okay..okay
    jap lagi sepantas kilat saya melinkkan kamu smula

    ReplyDelete
  24. hehehe.. patutla lain je.. sib baik banner same..;)

    ReplyDelete