14 October 2008

memang kena tambah RAM la

Pagi ni terjadi perkara paling sengal *huhu..mengaku je lah*

Ekwan kata 'hah!! berangan lagi !!!'

Saya tersilap naik tren, tersalah arah. Pastu dah 3 stesen baru perasan. Bengong tul. Dah lah mmg lambat, makin lambat lah jadiknya...

-and it's confirm, Ekwan dah tolak offer jawatan kat Jabatan Perdana Menteri tu. Puas dah fikir, akhirnya dia decide stay je ngan Fuji Xerox. tak sanggup nk berhutang tetiba, bond RM6k tu byk sgt lah...-

15 comments:

  1. dayu...angau ke pagi2 hari...
    cool...sha pun slalu macam tuh...
    kadang2 marah diri sendiri...hehee...

    ReplyDelete
  2. ntah apa la yg difikirkan nye tu sampai leh xpasan salah naik tren

    ReplyDelete
  3. cemana la nak tambah RAM tuh..? kalo berjaya bagi tau yek.. nak tambah gak..
    hahahah..

    ReplyDelete
  4. cheryna: heheheh..terserlah kesengalan diri sendiri di pagi arikan..pape je kita ni kan

    biskut: gelak la puas2 dik oii..akak redha..

    yun: hehehehe..sentral tu confusing la..semua i nmpak serupa je, tu yg smpai silap2 tu..

    bendul: camne eh?? gi lowyat, beli ram, pastu mintak lah mana2 doktor yg bleh operate otak kita tu..*hahahah..lagi sengal*

    nano: bukan berangan lah..tak perasan je *angau lah tu*

    ReplyDelete
  5. ~ mak aii, cemana leh tak perasan? nih hari2 naik train or jarang2 sekali? kalau jarang2 tuh cam logik gak la. ~

    ReplyDelete
  6. memang bestkan dpt berangan sekali skala...

    ReplyDelete
  7. alahai....berangan nak kawen dah ke sampai cam gitu...hehe

    hati hati yang....

    ReplyDelete
  8. hoh..boleh slh naik train plak..mabuk nk kawen ni..hahahha

    ReplyDelete
  9. amy: baru seminggu tak naik dah jadik gini..kalau sebln, jalan nak gi stesen pun lupa agaknya

    mr penyu: alah 'ter' lah bukan sengaja..sendiri gak yg susah kan

    bozzo: best ke benda, buat nyusah je

    yuzz: bukan lah, tak berangan nak kawen langsung pun..tapi ntah pe ntah smpai silap gitu skali

    pid: isskkk..aku masih boleh kawal tahap keinginan nak kawen la weehhh, takde mabuk2

    ReplyDelete
  10. kes terlebih berangan nie.hehe...

    kalu suruh JPM tunggu sampai abis notis berenti kerja tak bleh ka?hehe...lbh krg mcm aku ni je, kena bg notis 3 bulan atau bayar 3 bulan gaji kat kompeni kalau mahu cabut segera.huhu

    ReplyDelete
  11. Mesti berangan nak kawin la nie ;p

    ReplyDelete
  12. camne bole jd gitew...
    veragan yer

    ReplyDelete