24 October 2008

sila layan kan saja

Emosi sedang tidak menentu. Huru-hara jap.
Nasib baik esok dah cuti, kalau tak memang naya *yg jadik mangsa: diri sendiri*

Saya suka dgn rambut saya sekarang. Dia macam dengar kata.
Hujung-hujung yg sebelum ni mcm keras mcm bulu penyapu sudah kembali lembut dan bersinar *tak kira nak gak puji rambut sendiri*

dia juga dalam keadaan sihat, hingga tumbuh dalam kadar yang tak terduga
raya aritu pendek je, ni nape dah pjg sgt ni?? *terlebih serum ye kamu??*

sbb dah terlebih had yg dibenarkan, terpaksa kamu diperlakukan begitu
*terpaksa la mengedit gmbr sendiri sbb muka tgh2 malam harus la serabut kan*

sila lah perhatikan apa yg telah gambar itu perdaya kan kamu..
mungkin susah nak nmpak, tapi bagi mereka2 yg selalu guna teknik itu di photoshop, pasti boleh kenal pasti *hint: penipuan mereka2 yg ketembaman*

catatan tambahan:
semua ini direkod pada jam 2.15am, kala cik roomate sudah lena diulit mimpi.
nape waktu publish tu tak tally hah?? puas dh betul kan, gitu gak jadiknya..tak suka tau

8 comments:

  1. knape ni??
    bru wat rmbt ekk??hehe

    ReplyDelete
  2. org kalau dah cantik rambut mcm mana pong tetap cantek....steady

    ReplyDelete
  3. nampak ok je.. tak serabut pun

    ReplyDelete
  4. ~ cakap pasal rambut kan, rambut amy dah start rosak... sebelum nih tak pernah ada masalah rambut pun. originally perfect. but now, kena take care betul2. tapi dah nama pun pakai tudung kan, cam malas la nak pi saloon and ask them pasal penjagaan bagai.... ~

    ReplyDelete
  5. hyfa: mana ada buat rmbut..tp rmbut ni tumbuh memanjang dlm kadar yg melampau

    etomyam: dan saya masuk kategori mana?? *apa la agaknya kan*

    eiza: mmg ok tp leceh, nak kena sepit2 bagai

    amy: alah, amy tak yah gi salon bagai. buat sendiri je..beli serum tu. mask pun buat sendiri..jimat

    ReplyDelete
  6. ape kene ko ni dah mlm2 x tido ag..pastu siap leh edit2 gambar bagai..kan mlm tu indah itu tido2..hahhaha

    ReplyDelete
  7. tido la cik dayu oiii..

    ngape tak buat make over je rambut depan tu ;)

    ReplyDelete