31 July 2009

can't wait

Sedang mengemas backpack, tapi tiba-tiba suami suruh meng'google. Stop la kejap. Ohhh, can't wait to depart and enjoy the holiday *yang sudah dirancang lama*

Mengenangkan H1N1 yang semakin menular skrg ni. Ada sikit rasa gusar. Ibu di kampung juga menyarankan agar kami batalkan saja. Risau dengan virus ni. Tapi smua dah ditempah, pembayaran juga dah dibuat, sayang la pulak nak hangus gitu saja. Insya Allah takde pape kan. Sanitizer juga dah disediakan. Cuma nak membeli mask saja nanti, yg free tertinggal lak kat opis.

Ohhh.. meluangkan masa berdua bersama suami kesayangan pujaan hati.. sangat tidak sabar lah!!!!

6 comments:

  1. wuwuwu...selamat berbulan madu yer...
    hirup madu lelebih sikit k...
    nanti bawak balik separuh...hohoho...

    ReplyDelete
  2. g honeymoon eh?anyway...semoga selamat smpai...ambillah langkah berjaga2 ye...

    ReplyDelete
  3. okay lah tu..mcm we all batalkan aje..burn gitu je tiket flight T_____T

    ReplyDelete