01 March 2012

One Stop Centre

Korang perasan tak selama ni akan kewujudan pusat pengumpulan data setempat aku selama ni?? Perasan tak? Ke x nampak? Ke cinonet sangat gambar tu aku letak kat sidebar tu?

ni hah? nampak tak.. Apa kata cuba klik gambar tu

Dan anda akan direct ke Pusat Pengumpulan Data yang aku cipta untuk aku lambakkan segala link untuk rujukan aku di kemudian hari. Dah lama dah aku buat benda ni, cuma tak pernah wr-warkan je. Kononnya harap orang sedar la dengan sendiri kewujudan 'blog' yang lagi satu tu. Yelah, kalau aku nak list down semua kat sidebar blog ni, bape panjang lak kang jadiknya. Maka, create la 1 lagi kat tempat lain. Senang.

Hah..kalau rasa link kamu semua masih tiada dalam senarai tinggalkan la komen kat satu-satunya entry tu. Nanti aku update. Sekarang ni tengah rancak balik aku update list tu.

Silakan lah ye. TQ

1 comment:

  1. fuh...siap ada database gittew.
    kellas ko maria

    ReplyDelete