03 November 2008

Bersama S&B

Monthly gathering kami yang menyeronokkan.
Sesi makan-makan yang amat memenuhkan perut *failed diet aku*
Sesi yang penuh dgn gossip-gossip hangat di pasaran *sesi ni paling seronok wehh*
Dan kali ni aktiviti bermain air juga berjaya dilaksanakan..
*Pn Umi dan Pn Salwa, sila email gmbar tersebut segera kepada saya ya*

Mr. Raiyan Raessh yang sentiasa mencuri perhatian

Faiz's Cupcakes By Salwa

sesi makan kali ke-2 as Umi's Nasi Lemak arrived

Raiyan and his Uncle Ahmad

sian puan salwa, tak sempat nak terjun pool sebab asyik kena kemas meja je
kawan-kawan tau nye makan + selerak kan meja

sesi melayan the babies..seronok mak bapak korang, nak makan semua ada je org nak jaga anak. tengok la nanti kalau dah ramai, tergolek-golek lah depan tv

bestnya peluk raiyan..

rumah mereka lah yang telah kami terjah
*next gathering, kumpul umah korang lagi eh..umah korang best*

10 comments:

  1. raiyan is so cute!

    ReplyDelete
  2. kek gula hangus ke yg tas meja tuh??? phewww suka.!!! bes nye kan gath2 ngan membe2 lama..mesti bergosip dgn kencang.

    ReplyDelete
  3. comelnye raiyan tu.. geram nengok.. cupcake pun nampak cedappppppppp...

    ReplyDelete
  4. ~ comelnya Raiyan tuh... geram lak tengok mata dia. ~

    ReplyDelete
  5. ye..ye..best kan..
    raiyan mmg comel kan, mata dia tu
    pandai kan dia amik gambar

    ReplyDelete
  6. hehehe comelnyerr...rase mau picit jer si kecik tu :D

    ReplyDelete
  7. nak cup cakes tu satu boleh?? huhu~~

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. omg..
    gile comel raiyan tu kak!!
    waa nk geget je pp dia tu :p

    doa2la anak akak secomel tu nnt haha!

    nape gambar sket je :(
    gambar akak ngan kawan2 akak xde ke :D

    ReplyDelete
  10. i like yur shirt...cantik woo kaler pepel itu

    ReplyDelete