10 November 2008

uncit saya..uncit saya

Pagi-pagi lagi dah buat call yang boleh buat org geleng kepala.

Dah lah tadi, pagi2 lagi dah kena kejar ngan en boss. Dia lak boleh buat call yang ala-ala manja gitu.
*tersenyum lah dayu kejap*

'yang, mana stokin orang??' - en ekwan

Adoii hai..kita ni belum lagi jadik isteri awak weiii. Ada ke tanya mana stokin. Alahai, manjanya kamu en ekwan.

16 comments:

  1. ~ alahai.... kekadang lelaki nih lagik manja dari kita, kan? ~

    ReplyDelete
  2. hahaha! sebaek die tanye stokin..kalao die tanye.. yang! mana boxer spansbox org!!

    ReplyDelete
  3. lelaki ni kalau datang manja dia, mengalahkan org pompuan

    ReplyDelete
  4. itu seblom kawen dayu..lps kawen soalan die.."yang..mana spender org?" hahahhaha...

    ReplyDelete
  5. amy: manaj terlebih dia ni. layan kan je lah selagi mampu,kang dh kawin lagi lah mcm2 agaknya

    cemut: ahahahah..kalau dia tanya gitu, kita kasik pang laju2 *dh kawin boleh*

    mala: itu la pasal, nak tak nak kita kasik layan je

    pid: kekekeke, ko mcm biasa je ni??

    ReplyDelete
  6. alololo..manjeenyaa dia...prektis prektis...hihi...nt x la janggal pas kawen..hihi..

    *dayu, link blog saya tu silap..
    http://ayume7882.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hahah..chomel nya en.ekwan uh..hohoks..

    ReplyDelete
  8. amboi manja nya..dah dekat nk kawen bertambah manja nya

    ReplyDelete
  9. dayu..
    practise make perfects....

    =p

    ReplyDelete
  10. oh, lupe..
    nasib dia tak call pukul 3 pagi..

    "yang, amik kan air yang.."

    hahahahahaha!!

    ReplyDelete
  11. amboi ini kes nak bermanja manja la tu kan :)

    ReplyDelete
  12. ayue: ayu, gitu lah gayanya kalau org tua nak bermanja kan..silap eh, ok..jap lagi betul kan

    fana: comel?? isskkk mcm tak je

    kak ida: gitu lah dia, kadang2 manja tak bertempat..

    aishah: kalau smpai tgh2 malam dia call mintak amik air mmg dah merapu tu. dah tahap kena kawin dah tu

    kak elly: kes manja terlebih ni

    rilly: layan kan je kemanjaan dia

    ReplyDelete
  13. dia nak test je tu.nasib baik dia tak tanya mana letak sluar kecik.ha ha ha

    ReplyDelete
  14. HAHAHHAHHAA
    gile comel la kak!!!!!

    heee sweet je kan :D
    dia tak sabar nk kawen dah tu hahaha

    ReplyDelete
  15. alahai
    comelnyeeeeeee :P

    bleh menceriakan pagi hari

    ReplyDelete