26 November 2008

Keputusan Yang amat di Nanti

Malam tengah menuggu nak gi makan malam, saja lah check laman web SPA. Pastu click la kat link untuk keputusan temuduga tu, keputusan untuk jawatan Jurutera (Awam) J41 dah ada.
Pastu try lah check...
*syukur alhamdullilah*

keputusan yang dinanti akhirnya mucul juga

Hampir 2 tahun bekerja sebagai engineer kontrak, puas dah rasa dibuli, OT tak boleh claim, banyak kemudahan2 lain dikecualikan. Tapi syukur tu tetap ada, kerana jawatan kontrak itu jugak lah diri ni tak memegang langsung gelaran penganggur lepas grade Dec 2006 dulu *syukur*
Dan peluang ini amat akan dimanfaat kan. Saya nak masuk design team please..
Jangan lah post saya ke mana2 state or district, nak duduk kat HQ.. tolong lah ye.. *kena guna segala network yg ada ni*
-cepat lah antar surat lapor diri..tapi pape pun 1hb Disember 2008 ni, surat resign akan tetap dihantar ke PPSPPA, notis sebulan, kalau JKR suruh masuk mid Dec, kena lah mintak tangguh-

17 comments:

  1. tahniah dayu!!!

    dasat tu post tu......

    ni rezki nak kawen ni..

    ReplyDelete
  2. ~ congrats!!! bukan senang nak dpt rasanya, kan? ~

    ReplyDelete
  3. congrats dayu! nasib baik dayu tak keje ngan samy vellu...hehehehe...

    ReplyDelete
  4. ada orang tu confirm senyum kat site la..
    panas pon takpe kan??
    hehehehe..
    tahniah dayu!!

    ReplyDelete
  5. bes nye :) ...
    congrat!!
    nak keja goment gak ;(

    ReplyDelete
  6. wahhh....tahniah dayu

    memang rezeki kawen..

    ReplyDelete
  7. tahniah dayu...
    rezeki kahwin nih

    ReplyDelete
  8. Dayu!!!

    Congrats babe! moga-moga dapat duduk kat HQ dan x yah susah susah nak kene gi sane sini dah. :)

    ReplyDelete
  9. ok lah gakz ada network.. hihihihi

    ReplyDelete
  10. congrates dear! pasni jgn buli org plak :P

    ReplyDelete
  11. wah... tahniah cik dayu...

    gred 41 plak tu...

    ReplyDelete
  12. tahniah dan selamat datang ke sektor awam!
    heheee...

    ReplyDelete
  13. wah bestnya..bilela me nak rasa mcm ni..huhu..da penat kena buli..even br setahun jagung kije ni..huhu..

    ReplyDelete
  14. tahniah dik...kerja sungguh2 biar dpt rezei halal...jgn jadi ular slalu...

    ReplyDelete
  15. terima kasih sangat2
    saya akan menjadi pegawai kerajaan yang berdedikasi *skrg pun ye gak*
    doakan lah dayu dpt HQ YE
    tak mau dok luar KL, susah lah jauh2 ngan uncit tu

    ReplyDelete
  16. All the best to u dear...

    Congrats.

    :)

    ReplyDelete