20 November 2008

tadi saya ketakutan, kini saya tersenyum kegirangan

*ye.. dari tadi dayu tersenyum saja*

Dia kegembiraan kini, dia dah boleh tersenyum girang. Boleh merancang masa depan dengan lebih teratur, kerana sudah ada sedikit jaminan.

Tak perlu lagi risau akan dibuang kerja bila tiada lagi peruntukan. Ohhh!!! Saya amat gembira kini!!! Syukurnya saya.. *terasa mahu telefon mak saya sekarang jugak*

senyuman kegembiraan terpancar jelas di muka dayu
*kalau boss saya mengamuk bagai pun hari ni, saya akan tetap senyum*

Saya tahu, ini semua berkat doa yang tak pernah putus dari mak saya *juga kamu2 semua*
Dan mungkin ini juga namanya rezeki orang nak mendirikan masjid..*alhamdullilah* Last month peluang itu tiba buat ekwan, namun terpaksa ditolak setelah beberapa pertimbangan diambil kira, kini giliran dayu pula.

Maka, betul lah kan org kata, org nak kawin ni, murah rezeki. Allah permudahkan segala urusan kita

-tak sabarnya nak tggu surat rasmi sampai-

22 comments:

  1. ~ wah... dapat ker? congrats!!!! seronoknya dia. nih kena belanja amy nih. :P ~

    ReplyDelete
  2. tahniah..me pulak..mcm takdek rezeki je..huhu..nthla kita serahkan pd ALLAH..doakan kita yek..

    ReplyDelete
  3. tahniah dayu!!!!
    mesti senyum sampai leher nih...
    hahahahahahaha...
    congrats again!!

    ReplyDelete
  4. congrats dayu! gumbira plak sha tgk gambo dayu tuh...hehehe...

    ReplyDelete
  5. congrats ea. hope cpt2 lh dirikan masjid tu. =)

    ReplyDelete
  6. at last....hehe
    congrat... ;)

    ReplyDelete
  7. wah..senyum so sweet..

    xyah letak gula pun dah manisss sgt

    anyway....org nak kawen ni mmg murah rezeki..lepas kawen nnati lagi murah rezeki....

    betul...tunggu je la

    ReplyDelete
  8. wahh!! congrats kak dayu!!!
    tumpang happy skali~~
    yeahh!!
    hiphip~
    hurraeyyy!!!

    ReplyDelete
  9. wahhh dayu...congrat..

    mesti bertambah2 bahagia dengan adanya berita gembira ni kan..

    dayu..dtg tau majlis cik elly nanti

    ReplyDelete
  10. glad to hear that! congrates...;)

    ReplyDelete
  11. orang nak kawen murah rezeki heh?

    seronoknyaaaaaa (keluar bintang dan pancaran sinar dari mata yang bercahaya)

    ReplyDelete
  12. OOWWHHHH...
    terima kasih sgt2 atas ucapan tahniah kamu semua
    saya sgt gembira!!!
    hari ni mmg rasa nak senyum je

    ReplyDelete
  13. sudah dapat confirm jawatan kah?congrats la.rezeki memang dimurahkan untuk org berdarah manis macam kita ni.hehe...

    doakan aku plak, esok aku punya PDR review ngan MD.huhu

    ReplyDelete
  14. wah.. dah confirm ekk.. kekeke tahniah2..

    ReplyDelete
  15. alamak dayu akak lupa la nak emailkan,,, lam minggu neh akak cuba yer,, asyik terlupa jer neh,,, :)

    ReplyDelete
  16. wah kakak dpt keje gomen!!
    alhamdulillah!!

    congrats eh *big hugs*

    ReplyDelete
  17. ala ala ala manja nye..
    gambar cik dayu nie :)

    anyway congrats !!

    ReplyDelete