12 November 2008

saya nak tido

Baru je sampai bilik hotel..
Dari pagi sampai ke malam berkeje.. nasib baik bawak kete office, ada driver semua. Tak lah penat sangat, kalau tak..mmg pancit lah..

Hari ni pun 4 opis kami balun, dari Kemaman ke Dungun. Pastu ke Kuala Terengganu, malam sambung lak ke Kuala Berang..tak ke keje mcm org giler tu namanya??
*ekwan siap cakap, pe kejadahnya keje malam2, esok tak boleh ke?? tapi nak buat camne, saya hanya menurut perintah*

Dan esok, pagi2 nak gerak ke Besut, pastu Kota Bahru, kemudian Keterh dan terus ke Gua Musang. Dan habis je discussion ngan kontraktor kat site, terus shoot balik KL.
Sian pakcik driver..tapi nak buat camne, dah keje kan...

*nak tido lah saya, esok nak bgn awal, nak singgah Payang jap. itu tetap gak kena buat walaupun packed camne pun schedule kami...heheeheheh*
Cemut: tak sempat lah nak singgah...jadual keje full
dan kepada semua yang lain: terima kasih atas keprihatinan anda, doakan saya selamat sampai semula ke KL ye

-huhu..kontraktor Kota Bahru tu ensem, muda lagi, anak dato you-

17 comments:

  1. huu mesti penat yang amat kan kak dayu...tak pe buat kerja dgn ikhlas InsyaAllah besar ganjarannya..pergi pasar payang nanti bleh shopping sakan hehehe

    ReplyDelete
  2. ~ pi Besut ker? mesti nak g Kg Raja ekhh?? mesti la lalu area umah amy tuh. hehehehe... ~

    ReplyDelete
  3. sian dayu..
    tak per..mencari rezeki kan??
    insyaallah bertambah murah rezeki nak kahwin nih

    ReplyDelete
  4. ler pagi sok gerak besut? umah cemut kat besut la.hehe..ade jamuan mkn pagi tuh.. :) ok ok kalao xsempat xpe la. tp kalao ade time bole la singgah.

    ReplyDelete
  5. biasa la tu.nanti claim banyak2 la.hehe

    ReplyDelete
  6. ello cik dayu...
    sempat cuci mata ye....
    kalo encik ekwan bace camne???

    ReplyDelete
  7. ha...dah2...sy repot uncit ekwan akak nanti baru tau..hahaa

    ReplyDelete
  8. hi! thx for visiting mine!
    kim slm kat owang kg i okeh kat jerteh besut tuh. hehe
    nway, do visit mine again!
    tataa

    ReplyDelete
  9. kirim bli sata ek..k la..have a nice journey ok...u tk cre k,bubye

    ReplyDelete
  10. waa cam workaholic jek. =)
    dh kje2 tu smpat lak cuci mate ea... eheheheeheh. =)

    ReplyDelete
  11. chayok chayok^-^
    rest tu penting supaya kita xmudah jatuh sakit..
    ngeee>.<

    ReplyDelete
  12. penat nya keje smpi mlm
    blk kl nnt rehat2 lah

    ReplyDelete
  13. kekeke
    kontraktor tu avai lg x?
    meh pas sni :P

    ReplyDelete
  14. what a journey?
    Have fun!
    have a great day ahead!
    cayalah!

    ReplyDelete