06 November 2008

sila abaikan segala kecelaruan di sini

Blog ini dalam proses bersalin kulit..
Maka, sila lah abaikan segala benda yang tunggang langgang di sini di kala anda menyinggah.

Amat pening ok, nak study html code tu..
*saya yg amatur*

-semoga semua akan kembali normal segera, mata sendiri pun dah tak tahan ok-
*ni tgh geran ni,abis semua link hilang*

edited:
ini saja lah yang saya mampu buat setakat ini. isskk,camne nak adjust size image kat title tu hah?? puas sudah saya tukar padding dia, namun gitu gak gmbar dia..
takpe, esok kita godek lagi html code itu ye *bangga lak sebab bleh buat smua ni*
skrg tengah nak masuk kan balik semua link-link yang telah lenyap itu *benci tau* itu semua reference saya untuk hal-hal berkaitan perkahwinan tau..*dah kena carik smula*

6 comments:

  1. xpe..
    nnt dah siap,sure meletup kan??

    ReplyDelete
  2. mala: harap-harap lah, ramai sgt dh komen kata bosan ngadap layout lama tu..*cabaran tu*

    ReplyDelete
  3. haha
    sabo kak.
    yonna suke layout lama akak :D

    it shows u la :)

    yang penting backup template tu akak kene buat.
    kalao xde kesabaran,
    mmg stay la layout tu sampai bebile :p

    ReplyDelete
  4. windu sangat blog nieh! dtg2 dah salin kulit plak ek! takpe...lepas nieh sha visit mesti blog nieh bertambah cantik kan:D

    ReplyDelete
  5. xpe pelan2 dayu
    pasni konfem cun

    ReplyDelete
  6. dah complete bersalin kulit blum...he he he

    ReplyDelete