18 June 2009

baru ko paham camne rasa dia

Sila lah kata 'arrgghh ngada la kau dayu' Nak kata aku gedik pun tak kisah. Tapi hakikatnya SAYA RINDU SAMA SUAMI SAYA!!!!

Walaupun baru je 9 jam tak tatap muka dia, dengar suara je. Tu pun cuma dalam phone. Mana sama. Saya sedang sangat rindu sama dia. Ohhh, Ahad nanti baru boleh jumpa dia semula. Ada 3 hari lagi kena kasik tunggu. Uiiihhh, seksa jiwa raga saya!!!

Ohhh, camne lah nanti kalau out-station kan. Mahu rindu-rinduan. Kalau bujang2 dulu, seboleh-boleh nak kuar opis sampai 2,3 hari. Sempat bercuti-cuti m'sia sekali. Dah kawin ni, mau aku paksa budak2 ni balik awal. Takde maknanya lah nak menyimpang ke mana2. Silap2 ada aku balik naik bas kalau derang tak nak balik.

Uiiihhh, tanggung rindu suami isteri lagi seksa beb.. *sila rasa sendiri, kamu akan paham*

Lepas ni ada aku reject smua kursus luar KL ni.. tak sanggup nak tinggalkan suami sorang2 kat umah. Ada tak bangun gi keje dia tu nanti. Dah lah sgt manja suami saya itu. Asal nak kuar umah 'yang, mana suar org??' 'baju org yg tu mana??'

Ohhh..kini saya paham nape dulu akak2 kat opis tu kalau dengar kena gi site luar KL, smua mcm nak mengelak je. Tu lah kan, selagi kita tak rasa sendiri, senang la kita nak cakap macam2. Bila kena kat diri sendiri... jawab lah. Hmmmm...ni belum ada anak lagi ni...

Dah lah layan lagu Siti Nurhaliza, 'Cinta Ini' lagi la feeling aku dibuatnya..

*oohhh, ibu saya mcm bakal berjaya je hilangkan rasa rindu anak dia ni dengan buah durian yg berbakul2 itu

18 comments:

  1. warghh lame x mkn durian.. windu nye..wink..wink..

    ReplyDelete
  2. alaaa
    ahad tu dah tak lama dah...
    sabar ekkk...

    ReplyDelete
  3. hehehe comel nye rindukan suami

    ReplyDelete
  4. camtu sekali penangan orang rindu kan suami...

    best sgt ke kawin ni??? bila aku nak rasa apa yg ko rasa yeh??

    ReplyDelete
  5. serius babe
    rasa rindu dia lain, tak sama mcm zaman bercinta + bertunang dulu
    kaw-kaw dia bagi tau..

    tak terbayang mereka yg terpaksa duduk jauh2 lepas kawin tu..

    ReplyDelete
  6. tu sebab saya minta simpang arr dpt suami yg keje jejauh dr sy. thx GOD hubby to be keje KL. sy pun pas menetap kL aje...hihik...

    sedey arr....mana ada hbgn takde pasang surut. tui tak dayu??

    ReplyDelete
  7. erm... tu baru rindu kat suami je dayu... Kalo dah ader baby nanti.. lagilah sanggup bersilat coz takmo gi kursus ke mana2...huhuh...
    [Selamat menempuh perasaan itu nanti... heheheheh =^-^=

    ReplyDelete
  8. sian dayu...sabar dayu. rindu sesekali takpe :)

    ReplyDelete
  9. dayu akak mintak maaf bebanyak pasal bunting tu... akak sibuk sesangat la yang.. tak pe nanti akak poskan special hadiah untuk kalian berdua... nanti emailkan add untuk kemudahan pos,,

    my email: nasazfrog_wani@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. tak sabonyer nk rasa persaan tue...

    ReplyDelete
  11. itu blom ade anak..kalo ade anak nnti rase nk g keje pon mls..sbb rindu kat anak..hehehhe

    ReplyDelete
  12. salam.haa mcm tu la dayu..apatah lg kalau berbulan2 xjumpa.aduhaii

    ReplyDelete
  13. maknyanya, bercinta semasa jadi husband&wife lagi best la ekh?? ermm.....

    ReplyDelete
  14. moga majlis bertandang berjalan lancar yer..pastu cepat2 tepek pics

    ReplyDelete
  15. hehe.. bestnyer rindu kat suami..:):) saba tau.. ahad ni jer.. ;)

    ReplyDelete
  16. he he he rindu rinduan... sabor sabor tak lame je lagik tu :)

    ReplyDelete
  17. kan? kan?
    perit, kan?

    sbb tu sy ckp, selagi tak rasa sendiri, mmg takkan faham macam mana rasanya. huu

    ReplyDelete