05 June 2009

Impian saya tercapai

Bukan tak nak upload banyak-banyak serentak, tapi tak seronok lah beb, kasik selepuk.. kena lah kasik sikit2, baru korang ternanti-nanti. Hahahahahah... feeling artis jap aku. Yelah, nak belek-belek gambar, kena la pilih yang senonok skit nak tunjuk kat orang. Dah la gambar tak banyak. Kena lah tapis habis-habisan.

Wahai en amrul, dengar lah keluhan hati ku ini. Tapi pasti dia kata 'i need time to produe the high quality output' Maka..saya layankan...Tapi amik la ni lagi sekeping.

Akhirnya saya dapat makan. hajat nak makan bersungguh-sungguh tidak berjaya dilaksanakan. kena lah control ayu beb.. motif mengupload gambar ini?? nak tayang cupcakes tier saya!!! yang sepupu-sepupu saya hasilkan. sungguh terpesona.

Dan, dah alang-alang kan... Presenting my Cupcakes Tier. Specially done by my dearie cousins from CharmBakers. Harus lah Baby blue menjadi pilihan hati.


Ini cupcake sangat menggoda. Sangat membuat adik-adik yang lalu tu tarik-tarik baju mak dia 'mak, nak tu' Akak pengantin yg sedang control ayu suap nasik ni masih boleh dengar ye. Tapi selagi akak tak potong kek..sorry ye dik.. Sian pengapit aku kena jadik guard jaga kek tu time pengantin salin baju nak tukar mood,feeling jadik omputih, pkai gaun + blazer smua...

Dan siap je pengantin memotong kek, masuk amik gambar skit.. sekali toleh tengok semula.. 3 tingkat tiers abis dah licin.. bagus sungguh hasil keje sepupu aku ni. Sampai semua tak sabar nak serbu. Luckily, derang dah reserved untuk pengantin melantak, kalau tak telan air liur je lah tgk gambar2 ni.

Ok, sabar ye tggu gmbar akan datang.

*oohhh, semalam waktu memasak telah memecahkan satu balang kaca. suami saya geleng kepala je tgk bini dia

16 comments:

  1. oh..makanya..kena letak sorang security guard muke bengis di tepi cc2 yg cute tuh..kasik gegar org yg mau mengambil..haha..kejam jek bunyik!

    ReplyDelete
  2. Dayu...nk lg.upload bebanyak k.bes je dgr citer Dayu da idup berdua ni..

    ReplyDelete
  3. amboi malatop r cc tu..cute giler..rase syg nk mkn tuh

    ReplyDelete
  4. huhuuu theme biru lagiiii sembutt ajerr.. slmt pengantin baru yer lalingg...

    ReplyDelete
  5. cupecake tuh mmg cantekk :D ... keke pecahkan balang xpe..jgn terpotong jari dahh..

    ReplyDelete
  6. cupcake ni buat lawa2 mmg sayang nak makan kan
    tp tak makan rugi
    dah beli mahal2
    harus kena makan...

    ReplyDelete
  7. ...dan saya berjaya mengambil dua cupcakes ini walaupun dikawal bersungguh sungguh oleh guard anda.

    hebat tak saya nie?!!

    ngeh ngeh ngeh~~

    ReplyDelete
  8. cantiknyer cc tu.. sib baik ade simpankan utk pengantin..:P

    bestnyer bacer citer org baru kawin nih.. siap tepecah balang kacer tu..:P hehehe chaiyok.!!!

    ReplyDelete
  9. terliur tgk cupcake dayu.
    hehe..

    ReplyDelete
  10. lawonye kek..
    kalo ieja tu sayang nk mkn..
    tahniah cik dayu.. kamu sangat cntik.. :)

    ReplyDelete
  11. maap..correction: pn dayu da..hee

    ReplyDelete
  12. sungguh cantik.. cek mu itu ;)

    cepat upload lagi gambar kawin banyak banyak..

    ReplyDelete
  13. baju pengantin lawa
    pengantin lawa
    seri pengantin lawa
    cupcake biru yg lawa

    semua lawa.

    awak ni dayu.bila masa awak ni gemuk.
    dayu,you tau x body you mabeles mantap?

    i rasa en.suami dayu mesti senyum angguk cewahh!

    selamat pengantin baru!

    ReplyDelete
  14. dayu...uish...tu nebes ke ape...balang sampai pecahhhh...hehehehe...

    **tak simpnkn satu pon cupcakes nye... ;P~

    ReplyDelete
  15. akak!! upload gambar byk2 lagi!! u look soooo stunning la sis!!!! seksi and cun menggoda hahaha

    cupcake tu sumpah gila lawa and naik gile kaler dia. :D mesti sedap kan. flavour coklat eh?

    ReplyDelete