21 April 2012

20 APRIL 2012

Simple celebration untuk meraikan genapnya 2 tahun Eisya Elyssa. Walau kelihatan simple, tapi amat bermakna. Makan malam kami ber-3. Ibu suap Cha, Cha suap abah. Abah suap ibu.. Wow.. So sweet. Jarang kejadian ni berlaku sekarang ni, selalunya Eisya akan makan dulu. Pastu ibu/abah makan. Sorang jaga Cha. Bila makan kat luar lah baru dapat main suap-suap ni.

20 April 2012 adalah hari yang sangat best.

Ibu tak payah masak juga adalah penyebab untuk menjadikan 20 April 2012 sangat best.

HAPPY BIRTHDAY SAYANG.
Ibu dan abah sayang Eisya sangat-sangat. Tak terkata banyaknya.

abah!! nah..

eleh, sombong ngan ibu eh.. ajak amik gambar sama tak nak

Simple dinner yang sangat best. Sangat penuh dengan rasa kasih sayang. Terima kasih atas kesempatan dan rezeki yang diberi *mampu lagi nak masuk Secret Recipe di hujung bulan* Semoga kasih sayang ni akan terus berkekalan. Semoga segala impian dan doa akan termakbul. Sempena hari yang istimewa ini. Amin.


Sayang kamu berdua. Hingga hujung nyawa.



12 comments:

  1. hapy bday eisya!!
    Semoga menjadi anak yg taat pada ibu dan ayah.. Amin

    ReplyDelete
  2. selamat hari keputrian yg ke-2 cha :)

    ReplyDelete
  3. Ameen..
    Gumbira melihat kalian.

    ReplyDelete
  4. Happy birthday echa..sorry lewat wish..mmuah :)

    ReplyDelete
  5. Aminnn..Happy Burfday Cha..Semoga menjadi anak yg selalu mengembirakan hati ibu dan abah ye...

    ReplyDelete
  6. salam kenal. hepi bday, comelnyee dia..hehe.i dah follow blog comel ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete
  7. hepi besday cha. dah besau anak dara rambut dah panjang.

    ayu :)

    ReplyDelete
  8. hepi besday cha...semoga jadi anak yg solehah n kebanggaan ayah n ibu ^_^

    ReplyDelete
  9. happy birthday cha cayang..smoga jadi anak yang solehah dan sihat selalu yee

    ReplyDelete