20 September 2010

entry naik keje lepas raya

Uihh!! Akhirnya kembali bekerja. Setelah beraya sakan. Mana tak sakan, bercuti sampai seminggu. Tu belum kira cuti rehat yang aku amik jaga Eisya lepas dia keluar hospital, mmg rabak lah cuti aku. Dari melambak-lambak tinggal 10 hari je. Harap-harap kesihatan Eisya cemerlang lah hingga hujung tahun, ibu nak simpan skit cuti ni.

Anyway, keje adalah agak banyak lah. Sebab aku banyak pending keje kan.

Maka, ini adalah entry kontot. Nak selesaikan apa yang tertangguh. Tak baik curi masa keje banyak sgt. Siapkan keje dulu pastu nak bersuka ria baru senang hati.

Jumpa semula nanti ye.

8 comments:

  1. x saba nk tggu update dayu ttg raya. tgk eisya pakai baju kurung =D

    ReplyDelete
  2. ok lah tu.cuti zuris tinggal 2.5 hari je lagi.hahaaa
    cepat2 upload gambar raya eisya

    ReplyDelete
  3. dayu jd ke perjumpaan bloggers tu?

    ReplyDelete
  4. baju kurung??
    huhuhu, baju kurung dia simpan je
    tak muat,besar sgt
    =) chacha beraya mcm omputih jwabnya, pagi raya pakai skirt

    gathering adalah ditangguhkan sbb masing2 byk open hs..
    bila..akan dimaklumkan kemudian

    ReplyDelete
  5. banyak lah lagi cuti dayu tuh. amy langsung tak dek cuti dah nie sampai hujung tahun. T_______T

    ReplyDelete
  6. x puas tengok cha berskirt jek kat dalam facebook..

    nanti cepat2 update dayu.. heee

    selamat hari raye dayu & family

    ReplyDelete
  7. bila kerja dah siap baru la kita riang ria blogwalking

    ReplyDelete