05 October 2010

Contest Bersama Si Kecil

Pasang niat punyalah banyak nak memeriahkan acara, tapi asyik tertangguh je. Tahu-tahu dah nak closing date, trus jadik malas. Lupakanlah niat nak join. Jumpa lagi contest lain, pun rasa macam nak turut serta, tapi last-last tak join gak.

Tapi semalam dpt msg dari Elly, dia kata 'dayu, ada tag kat blog elly ye' Bila gi tinjau, kena contest tagging lah. Wahh, contest pun dah main tag-tag eh skrg. Mantap.

Maka, trus geledah folder. Tak mahu tangguh-tangguh. Ada 5 hari je pun lagi sebelum penyertaan aku tak dilayan. Kena join 'Contest Bersama Si Kecil ' anjuran cik Gayah Spears ni. Syarat penyertaan pun agak simple, tak lah merundum mood semangat nak join kan. Contest tempek gambar anak kan aktiviti kegemaran masa kini. Melambak-lambak koleksi gambar bersama si kecil kan, maka..setelah membuat pemilihan. Gambar di bawah adalah dipertaruhkan untuk memenangi hadiah lumayan yang ditawarkan iaitu RM50 (boleh bayar bil broadband ni) Tapi kalau dapat saguhati pun ok gak.

Eisya Elyssa, si kecil kesayangan ibu

Dan bagi memenuhi satu lagi syarat, 3 insan bertuah ini adalah dipilih untuk sama-sama merebut hadiah yang ditawarkan oleh pihak penganjur:

Jehan + Nia
Yun + Mya
Sharena + Naurah

Sekian, terima kasih dari saya.

*sangat mendapat sambutan contest cik Gayah kita ni. harap-harap tak lah dia terlepas pandang penyertaan aku ni. kalau tak mau aku merajuk lagi

10 comments:

  1. hah.. dayu blm join contest mira lagi kan..

    sile sile join

    http://cyrusbabyshop.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. dayu,
    geram betol tgk si eisya ni tau.
    dari angle gamba ni, mmg potostat muka abah dia la hehe

    ReplyDelete
  3. wuahh bestnyaaa da anak kan?bleh masuk mck2 contest.haih siap la bdk kt dlm ni kuor nti.masuk cntest sesaja la kitee..hahahaa

    ReplyDelete
  4. hehe lucu la dayu ni.. hehe =)
    hrp2 menang la kan..org yg tak di tag xble join eh?? haha

    ReplyDelete
  5. photostat muka abah dia? ye ke? waaahhh...mesti abah dia bangga membaca statement ni

    ehh..jom lah join reramai
    tak kena tag tak semestinya tak bleh join. kata memeriahkan acara

    *byk tul contest skrg kan

    ReplyDelete
  6. tomei nya eisya...banyak contest baby skrag ni.Jom la join......Balqis dah banyak kali join...cuma lum nampak comel dimata juri tp still comel dihati mama. Kalu cabutan bertuah tu haram nak dapat....huhuhu...mmg tak der luck!

    ReplyDelete
  7. dah join dah.. mekasih ye tag :D
    sedih banyak contest baby & baju raya. Nia tkde baju raya. smernye gown & skirt. sgt tk layak... confirm kalah sbb tk pakai baju kurung....
    kalau contest ni bole la selit.. hehehehhe

    ReplyDelete