17 January 2012

Blue Check TieRack

Bukan selalu aku melaram dengan selendang RM55 sehelai. Sekali merasa, memang suka bukan main. Rasa nak pakai berulang-ulang. Nasib baik takde baju boleh match, kalau tak harus aku pakai 2,3 kali *over* Tapi serius, terasa perbezaan bila pakai shawl harga RM10 kat Jalan TAR dengan shawl TieRack made in Italy ni. Selesa memang selesa, pakai yang RM10 pun selesa. Tapi boleh rasa kualiti dia. 

my Blue Check TieRack *jatuh cinta*

Mana aku dapat?? Dapat dari TieRack Lover!! Selendang ni square. Tapi lebih kurang je gaya nak melilitnya. Tapi untuk dijadikan panduan, boleh la refer blog ni. Bila sesekali cuba shawl square ni, macam suka pulak.Tapi nak TieRack je boleh?? Ekwan siap perli bila Cha buat main shawl aku ni 'Cha..cha.. jangan buat main tudung pos dari UK ibu tu.. nanti ibu ngamuk" Eleeeh, dengki lah tu.

Tapi seriuslah, apsal TieRack punya tudung semua lawa-lawa?? Corak-corak dia semua macam mengoncang jiwa.

4 comments:

  1. DAYU SENANG TAK NAK PAKAI? LICIN TAK ?

    ReplyDelete
  2. Yelah Cha, jauh shawl tu mengembara nak dpt ke Ibu awak. Hehe. Cantik wei.

    ReplyDelete
  3. hihi..nama pun mahal..memang menggoncang jiwa..

    ReplyDelete