11 December 2009

i join contest -sila percaya

Hari ni dah 11hb.. Fiza kata tarikh tutup 11.12.09.. Maka, pagi 11/12 adalah masih belum tutup lah kan.. 11/12 akan tamat pada jam 12.00 tengah malam nanti kan.. Maka, aku pun redha je lah, menjoinkan diri dalam contest ni.. Melaram ngan Handbag katanya...

Aku bukanlah jenis pompuan yang tiap bulan mesti ada handbag baru *walaupun ikut nafsu, memang mahu* Bergambar ngan handbag pun tak selalu. Kalau ada pun kebetulan kot sebab mmg tengah pegang handbag. Tu yang macam lembab sikit nak submit entry contest ni. Puas i geledah hard disk carik gambar u.. Nasib baik ada yang sesuai, kalau tak.. i undur diri lah awal-awal..

Ni adalah handbag hantaran.. Masa nak beli puas buat muka paling comel kat Sogo tu ngan En Ekwan. Sebab mmg dah melebihi peruntukan yang diluluskan. Tapi hati dah berkenan beb, kau tunjuk yang lain tetap aku kata nak yang ni jugak. Dan gambar ni diambil sendiri oleh En Ekwan semasa sesi mengedik bersama kawan-kawan di Tasik Shah Alam. Walaupun tahu dia nak amik gambr kete dia sebenarnya, sebagai isteri aku senyum je lah.

Tiba-tiba aku rasa nak cancel gambar kat atas, submit gambar lain, tp masih ngan handbag yg sama. Kata guwe tak banyak handbag...

tetap dicapture oleh suami. sbb aksi begini hanya akan dilakukan di depan beliau. dpn org lain i malu lah

Ok... To fiza, harap2 penyertaan ku ini diterima dan qualified walaupun gedik upload sampai 2 keping gambar. Ikut kamu lah nak amik kira yang mana satu. Kita sebagai peserta redha je.

Sekian, Terima kasih.
*boleh submit dah.. kira halal lah*

11 comments:

  1. dear..
    i tot kamu dah silap link ni.
    huhu..
    ni link ke blog fiza..
    http://mrsfiza212.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kira ok lah tuh, nampak jugak handbag nyer. hehehe....

    ReplyDelete
  3. wah kalu tau ader contest nk join gak..cm terlambt dh..yana pun sejak 2 menjak ni suke join contest

    ReplyDelete
  4. wahaaa nak join jgk sebenarnye..sbb kalo tgkap gambo haruss bag campak tepi..huhu ;p

    dayu mau jd model ku nggak? mau test makeup ni

    ReplyDelete
  5. tu lah, nampak sipi2 je handbag tu..
    jarang amik gambar bersungguh2 tayang handbag
    handbag pun bukan banyak pun, dan biasa2..nak tayang pun segan

    ReplyDelete
  6. good luck utk contest tu dayu! -sha percaya:)

    ReplyDelete
  7. wow ... gamabr semua cantik meletup gitu. moga berjaya ye

    ReplyDelete
  8. nice jer pic tuh..gd luck dayu!!sy pun klu posing handbag kat blakang..gitu!!

    ReplyDelete
  9. heheeheheh..malu tau sebenarnya nak upload ini gambar masuk contest ni
    segan i u

    ReplyDelete