31 December 2009

last

Malam tahun baru. Aku tertido jap petang tadi. Bangun tido, lepek2 tepi suami, sambil tgk dia main FB. Pastu bangun jap, sediakan dinner. Dah habis makan, tanya dia 'kita nak kuar ke??' Dia tanya smula, nak keluar ke?? Aku tgk dia, dia tenung aku balik. Tiada mood nak gi bersesak-sesak kali ni. Entah.. dah tua kot. Dulu muda-muda boleh lah kot.. 3 hari sebelum malam new year dah sibuk pikir nak lepak mana. Siap kalau ptg ni ada kelas, harus aku dah ponteng je. Balun tido dulu, kata malam nakterpekik terlolong macam orang jakun tgk bunga api..

Ok, sah terbukti aku dah tua...

Tak sesuai nak gi berpeluh sesak kat orang ramai-ramai tu. Tapi..tapi.. aku macam nak kuar gak. Last.. tahun depan, bila dah ada anak.. confirm dan sahih tak kan kuar nyer. So, aku rasa nak gak kuar malam ni. Nak gi mana?? Tak tahu.. aku serahkan tugas tu kat suami pujaan hati..

*jom bersiap

11 comments:

  1. ooo dah ada anak sian kat anak kecik kalu kuar bersesak2 dgn org ramai.

    ReplyDelete
  2. so sambut new year kat mn? :) alaaa kita da kawen ni laa lg kena kuat bjalan compare bujang dulu.dah SAH ni lagi nikmat datingnyer ;p

    ReplyDelete
  3. Dayu, suka baca blog kamu...saya link awk k.=)

    ReplyDelete
  4. Ha time boleh kuar ni, kuar ler. Sok ada anak, nak ke kendong gi tengok bunga api? Hihiiii .... enjoy dulu!

    ReplyDelete
  5. alin..celebrate and countdown new year kat umah jerkk lepak2 dpn tv ngan hubby n baby..

    taun lps celebrate kat hos mlk coz kena dmem panas plak tuhh time pregnant 8 bln..sedey..

    ReplyDelete
  6. salam dayu..
    dayu tempah kek kawin ngan chambakers yek..
    ada no phone die..
    ingt nak tempah kek kat ctu gak.. ^_^

    ReplyDelete
  7. sy pn dh mls nk g celebrate new year ni..dh tua gak la kot..hahah

    ReplyDelete
  8. g mana la tu mak buyung...jgn berembun sgt tau

    ReplyDelete
  9. ke mana dayu ms mlm new yr tu..:)

    appy new yr buat dayu n family..;)

    ReplyDelete