24 December 2009

mengiurkan siot!!

Makin banyak website aku jumpa. Makin tak betul aku jadiknya. Macam semua aku nak order. Semua mengiurkan. Semua comel-comel.. smua lawa je aku pandang.. Huhuhu.. nmpak gaya mmg duit bakal hilang dalam talian je ni nanti.

saya mahu yang ini!!!

oohhh!!! yang ni pun aku nak gak!!

Nak shopping baju baby!! Tak sabar. Nak mengorder di blogshop, smua untuk newborn byk dah habis.. Oohhh, sila lah re-stock tuan kedai.. Baju-baju newborn comel2 lah. Harga macam mahal pun aku buat tak nampak je. Tapi daddy dia kata 'tak best lah, tak tau material camne' Ohhhh, suami saya mmg begitu. Dia tak minat sgt beli baju online. Beli barang kete, takpe dia kata.

Suami, jom gi shopping barang baby!!!

12 comments:

  1. aku suggest jgn beli kt blog hrga dorang bloodsucker okay...baj tu yg branded n reject sket dia jual mahal..baik mo p fos n reject shop lagi murah2 ok..aku sll gk dulu beli kt blog rupenye hrga depa mahl

    ReplyDelete
  2. ee.. baju baby boy.. hehe..

    suka baju 1st. Cute!!

    ReplyDelete
  3. wahhh nampak gaya nya tu baju utk baby boy ;)

    ReplyDelete
  4. kalo baju mcm gap..carter yg banyak jual kat blog tu..baik ko g brand outlet..

    sama jek hrga and kdg2 ag murah dr jual kat blog tu.. :)

    ReplyDelete
  5. Brand outlet.. oohh, ramai yg suh gi sana je
    ok..ok..wiken ni kami gi ye
    IOI ada kan, Ikano pun ada..
    mmg bakal habis la duit bonus daddy dia ni nanti..
    *duit mommy simpan untuk masa depan*

    ReplyDelete
  6. dayu 'men' reveal kan gender baby nye hehehehe. tp siyes sy pon suka tgk baju2 baby boy. ngan kasut nike nye alahai so cute

    ReplyDelete
  7. errr...1 lg..berpada2 bli bju newborn ni...sbb bby cpt membesa...nt ada yg bergantong/berlipat dlm lemari je kang bla dh menganjak ke sebulan umo bby...hihihi...

    ReplyDelete
  8. heheheeh..mana ada reveal gender baby..tak ..tak ah..
    iye, new born beli 5 helai je
    yang lain2 beli 6 bulan ke atas..

    ReplyDelete
  9. baju bb mamng menggiurkan...tu yang aku sampai terpaksa berpuasa dari membeli baju bb tu..
    aku slalu beli kat reject shop je...branded jugak...

    ReplyDelete
  10. sweet nyerr baju tuhh..
    tp cam saiz besau jerr..
    x per baby cepat besau..

    ReplyDelete