10 August 2011

Currently

Alhamdullilah. Ada 7kg lagi mau kasik ilang

last week: 83cm currently: 79cm

Tapi bila buka macam-macam aku terpikir nak masak, mengoda iman sendiri namanya tu. Tapi nak buat macam mana kan, tengah semangat ni. Layankan aje lah.. Datang angin malas aku, meng'order saje lah jawabnya.

6 comments:

  1. Whoaaa..best kan pakai PB...pasni jom buat bisnes plak...alang2 kannn

    ReplyDelete
  2. mak jelesnyaa...wuah ni rasa nak sarung PB ni..huhu

    ReplyDelete
  3. Memang berkesan kat kau ye? Ini yang aku kene ikut neh. Malas gile nak sarung pb. Ngan pb jek ke buat ko lost weight? Makan kontrol tak? Senam?

    ReplyDelete
  4. wahhh tahniahhhh...suke nye tgk..elly pun jadi semangat balik nak pakai hari2 pb tu sejak jarum penimbang dah mula gerak ke kiri nie..hihi cayo2 dayu

    ReplyDelete
  5. wah tambah pulak dgn bulan posa, lagi la cepat turun kan..semua gigih ni..hihi

    ReplyDelete