09 August 2011

Hasil Positif

Mintak maaf lah ye kalau asyik-asyik aku buat entry pasal Premium Beautiful ni. Tapi nak buat macamana, aku tengah teruja dengan hasil yang dia dah bagi kat badan aku. Sungguh.. aku bukan sekadar nak promosi semata-mata, tapi sebab aku dah merasa sendiri. Biar baru pakai nak masuk 2 minggu. Aku dah bleh rasa kesan positif dia.

Ye..ye.. korset ni memang mahal, sampai RM2k++, tapi percaya lah. Manfaat dia sungguh banyak. Kesan dia mungkin berbeza-beza kan. Mana sama badan kita kan. Mungkin ngan aku, dalam seminggu aku dah bleh rasa pinggang mengecil 2inci. Mungkin ada orang, dia amik masa 2,3 minggu baru nak rasa effect PB ni. Pastu, tak boleh lah nak bergantung harap kat PB semata-mata kalau nak result cepat. Tapi yang bestnya ngan PB ni, boleh je kau depend kat dia je, tapi lambat sikit la nak merasa kurus dan badan berbentuk kembali.

Aku mana reti menyabar, smua nak express. Tu kena bagi pemangkin lain tu.. Jaga makan, senam sekali seminggu (: *kalau rajin*

Tapi serius, pada aku memang berbaloi kalau keluar duit beli PB. Boleh guna sepanjang hayat. Kalau rosak, servis repair free. Lifetime lak tu...

Tarikh amik gambar: 31.7.2011
Cerita sebalik gambar: nak bagitau, ni lah rupa aku lepas seminggu pakai PB. Peha masih besar macam dulang tapi pinggang dah berjaya mengecil *tepuk tangan*
Pinggang: 89cm - 83cm (2 inci okay!!)
Punggung: 104.5cm - 102cm

tapi berat turun 1kg je. takpe.. yang penting dah bleh sarung kurung moden zaman anak dara. dan harap-harap lepas ni nak main kejar-kejar ngan anak pun tak semput

dan ini gambar minggu lepas
Baju ni dah lama terperuk. duduk je dalam almari diam-diam. sayang okay, dah la baju batik aku tak banyak. sutera terengganu lak tu. tapi sebab nak sarung pun tak lepas. biarkan je lah. tapi selasa lepas aku saje cuba sarung. rasa nak menjerit okay.. muat lah. sukanya!! sukanya!!

gambar suka hati sebab boleh sarung kurung moden lama dan perut buncit tidak kelihatan. ye..ye.. ini gambar ketika PB terlekat di badan. tapi ni gambar pagi-pagi time nak gi keje. haruslah pakai PB. mana boleh mengelat.
Ini lagi satu prinsip hidup bersama PB ye.. Dah beli mahal-mahal jangan simpan dalam gerobok.

Berat minggu ni tak timbang lagi.. tak sempat. Harap-harap ada penurunan lagi. Kalau tak aku nangis atas weight scale.

9 comments:

  1. Tajuk bikin suspen je. ingat positif ape tadi..hihi..

    Tahniah Dayu. Caiyok2 lagi.

    ReplyDelete
  2. klu ade duit lebey2 memang nk grab...:)

    ReplyDelete
  3. ada tak yang nak bagi testing PB ni? haha

    ReplyDelete
  4. jue pun pakai PB dayu.. berat tak turun sgt tapi inc mmg kurang.. yg paling nampak jue nye stretch mark yg buruk dah pudar hehe.. eh jue bkn agen tau, pakai je.. haha

    mahai tp berbaloi2..

    ReplyDelete
  5. woh...ramai da grab PB nehs... :) all the best...

    ReplyDelete
  6. yerrr!!! hidup dgn PB...200% setuju!

    ReplyDelete
  7. beb klu nak hasil lg mantap nak2 bln posa nie ko amik lactolite sekali...

    honestly aku dh lost 3kg sepnjg bulan posa nie...

    ReplyDelete
  8. Akhirnya, best kan pakai PB, pasni dah boleh buat bisnes PB plak...masyukkkk...!!!

    ReplyDelete