03 August 2011

Nantikan BLOGGER TEE anak anda hari ini!!


Finally!!

Sana sini semua dok tayang gambar baby Blogger tee anak masing-masing. Seronok aku tengok. Teruja okay. Setelah mengharung macam-macam dugaan, akhirnya siap juga BLOGGER TEE anak-anak hot mommies sekalian. Bape lama erk kita buat? Dari bulan 5 rasanya kan.. perrghhh, 3 bulan. Memang exclusive la baju ni. Tak di jual di mana-mana. Terus feeling V.I.P (:

Dan dengan ini, aku nak tayangkan tracking number untuk rujukan semua. Terima kasih kepadaOnniey yang bersusah payah, berperang, bertekak lidah ngan orang printing tu demi memperjuangkan nasib baju anak-anak kita ni. Kalau Onniey tak lantang bersuara, aku rasa tahun depan kot siap. Dan tak lupa jugak kepada Yaya, hasil karya Yaya kini tersaung di badan anak-anak kita. Stylo lah!!


kini bukan setakat tgk design semata

kini boleh disarung ke badan anak kasik bergaya.
alalala Liya..


NANO-PASS TO LELA

REEN (FAHRIN)-EN 339093939 MY

ANN (KAIYISAH)-PASS TO JUE

FAD (IMAAN)-PASS TO JUE

DAYU (EISYA)-EM 011265940 MY

IZA MAZLIYANTI (ADRIAN)-EM 011500489 MY

JIHA (AQEFF)-EM 011500492 MY

SHARENA (NAURAH)-PASS TO JUE

MAR (WASEH)- EM 011266389 MY

LYLIE (ALYA)-EM 011266392 MY

MUN (MIRZA) – EM 0111266392 MY

PJA MIKANO (MIKHAIL)- EM 011266358 MY

SHA SALJU (QAISH) – EM 011266429 MY

SYUHAILA (DARWISH) – EM 011266432 MY

CIARE (RAYYAN) – EM 011265701 MY

FASHYA (HUSNA) – EM 011265715 MY

MIERA (CYRUS & RIJAL)-EM 020488790 MY

AZIYANA(HUSNA)- EM 020488772 MY

HANANI (KASIH) – EM 020488769 MY

ELLY (ISYA)- EM 011500400 MY

AUSHAH (NASHRIQ) – EM 339093960 MY

IZA (HAZIQ) – EM 011265953 MY

AYUE (MU’ADZ & DAMIA)-EM 011500444 MY

RYYHAN (AFHAM)-EM 011500413 MY

NADIA(HAJIQ)-EM 011265984 MY

XEEA (ALFIY)-EM 011265998 MY

AFNI(IMAN DANI)-EM011265879 MY

SHAZZ (RAISYAA)-TRACK NUM KT UMA..:D

YUN(MYA ZAHRA)-EM 011265865 MY

WARDAH(HAIKAL)-EM 011265794 MY

NURUL (HAQQ & RAINA)-EM 011265785 MY

YAYA (AUF)-EM 011265825 MY

RIANNA(AISY)-EM 011265834 MY

ZURIS(MAYA KYSHA)-BY HAND

MARIA(AQIL)-EM 011265750 MY

JUE (ALIF& RAFIQI)-BY HAND

EVYNN(AMMAR)-PASS TO JUE

ANA (ARYAN)-EM 011262926 MY

MARZIEY(‘AISH)-EM 011262838 MY

QEMAISHAK (AMMAR)-EM 000204777 MY

FARRAH(QAID)-EM 011262909 MY

PRINCESS(ARYYAN)-EM 011262841 MY

FITRIAH(SOFEA)-EM011262824 MY

MYRULE(AMMAR)-TRACK NUM KT UMA..:D

FIZA (ERYNA)-EM000344553MY-NAME XDE EK..

AZIE(MYA)-EM011265746MY

HANNAH(MYIESHA)-EM000344669MY

NADXOXO(LIL’ ZAHIN)-EM000344655MY

MRSNAGEB(MAREESA)-EM000344615MY

AIEN(RAYYAN)-EM000344641MY

ANA(DANI EMIR)-PASS TO JUE

NURUL(ALYA)-EM000344607MY

EDFA(MUSA,ISA,MARYAM)-EM000344598MY

EASY(AMMAR)-EM020488786 MY

AYURAZA(AZZAD)-EM011500458MY

IRA(MISHA)-EM000204397MY

AINUL(ARREESSA)-EM000344567MY

JUELEE(AR-RAYYAN)-EM000205579MY

NORHAFIZAY(IMAN)-EM011262869MY

SYANA(IMAN)-EM000344584MY

AZIAN(NAJLA)-EM000344575MY

NURUL(SOFIYA)-EM000204785MY

AFIDAH(HANNAH)-EM000344933MY

ASUE(AQIL)-EM000344540MY

Aku bercadang nak bukak 2nd batch untuk tempahan Baby BLOGGER tee ni. Ramai gak yang terlepas masa 1st batch dulukan. Setuju tak? Kita buat sekali untuk mak ayah. Boleh pakai time gathering hari raya. Wahh!! Achik excited terlebih!!

Design pun Yaya dah ada!! Makin lah aku jadik excited!! Kalau sambutan untuk 2nd batch mengalakkan, boleh lah proceed. Kalau tak nak buat camne, nak antar print, minimum kena ada 15 order. Insya Allah kali ni akan beri tanggungjawab mencetak ni kepada printing yang lebih boleh diharap. Kalau setuju, sila kata 'setuju!!' kat entry ni ye. Terutamanya kepada yang terlepas 1st batch baju anak-anak ni.

Nanti jangan lupa amik gambar anak korang bergaya ngan baju ni ehh... kita compilekan smua dalam satu frame!!!

*tak sabar nak dpt baju Cha


29 comments:

  1. setuju...nk 2nd batch punye...hehehhe

    ReplyDelete
  2. yehaaa!!!
    cpt lancarkan 2nd batch

    ReplyDelete
  3. cantiknya.. lambat lg la baru dpt tgk.

    SETUJU untuk family-T tu.. suka2

    ReplyDelete
  4. kasik setel 1st batch dulu, baru proceed 2nd batch. hehehe

    ReplyDelete
  5. stuju!!!
    elin pun nak! nak kasi sara pakai ;)

    ReplyDelete
  6. setuju for second batch......tak sabar nak tengok blogger shirt..harap muat lah eik..huhuhu.....

    ReplyDelete
  7. setuju dayu!!!!...pastikan nama aku tak tercicir...

    ReplyDelete
  8. dayu..
    akak nak bagitau jer.. akak dah terima dah.. mekasih ler yer.. to onniey jugaklah.

    cayalah korang. hehehe

    ReplyDelete
  9. Salam Dayu..dah dapat Tshirt tu tadi.. :P

    ReplyDelete
  10. SETUJUUU SECOND BATCH IBUBAPA&ANAK. HEHE

    :) tp duit menipis ni camne? HAHA

    ReplyDelete
  11. setuju..tp baju untuk mak tu lengan panjang

    ReplyDelete
  12. Baru je terima ni..cantik tapi nampak cam kecik sikit rasanya order size besar dah ritu, mungkin cutting kecil, harap muat la ammar nanti..
    Thanks Dayu & oniey..setuju ada 2nd batch tapi buat pilihan kaler best juga :)

    ReplyDelete
  13. Setuju! Terima kasih kepada yang berhempas pulas utk 1st batch ni :)

    ReplyDelete
  14. nak nak count me in taw :)
    arituu ntah bz sangat terlepas tau pasal ni.mana bole qies takde tee blogger momma tuu :P

    ReplyDelete
  15. ah jeles jeles
    kena terjah rumah Jue nak minta baby tee ni
    hahaha
    btw Dayu kita setuju utk tee mak ayah tu
    cuma kalau bole bg pilihan sama ada nak yg long sleeve & short sleeve
    okey.


    oh tq to dayu & onniey!!

    ReplyDelete
  16. tqvm Dayu, Onniey & Yaya. tak sabar nak balik cek. hehe.

    fie setuju je utk mak pak!

    ReplyDelete
  17. mya punya pon dh slmt smpai.thanx so much oniey (xleh bukak blog dia so tompang say thanx kt sini). owhh apa? 2nd batch?? SETUJUUU. tshirt utk makpak pon sy setujuk jugakk

    ReplyDelete
  18. salam...

    DAYU SHA DAH DAPAT BAJU QAISH...

    HUHUUU... BILE NYE GETHERING TU??

    BAJU NGAM2 JE NGAN QAISH YG SEMAKIN MEMBONCIT..HIHIII

    PASNI KENE BELI OVER SAIZ LA .... TAKUT KECIK NGAM2 NNT.

    ReplyDelete
  19. dayu, nnt utk 2nd batch jgn lupakan sy yek... nk jugak walaupun jauh di seberang lautan ni...huhu

    ReplyDelete
  20. dayu, bj dah dpt. sukeeeee... thank u :)

    ReplyDelete
  21. setuju...
    mummy azroi pn nak sbb nak kasi azroi pakai

    ReplyDelete
  22. setuju....
    mummy nak kasi azroi pakai....

    ReplyDelete
  23. uish obvious tul nama i..egegege
    Dayu, Asue dh dpt blogger t tu..mekasih byk2..serious santekk..tp belog mcm dh lme berkubur xde entry br dok internet xde kt umh br..aishhh!~

    nak gak 2nd batch nye ek..update me k..:)

    ReplyDelete